Predsjednik SP-a Petar Đokić čestitao Dan policije Srpske

GS
Predsjednik SP-a Petar Đokić čestitao Dan policije Srpske

BANjALUKA - Predsjednik Socijalističke partije (SP) Petar Đokić čestitao je Dan policije Republike Srpske – 4. april, ministru unutrašnjih poslova Draganu Lukaču, direktoru policije Darku Ćulumu i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova.

- Današnji dan je bitan za sve građane Republike Srpske jer nas on podsjeća na to sa kakvim izazovima i žrtvama je nastala Policija Republike Srpske i naša država. Građani Republike Srpske su ponosni na svoju policiju i na njen doprinos miru i bezbjednosti Republike Srpske - rekao je Đokić.

On je dodao da je Policija Srpske jedan od najvažnijih stubova postojanja i odbrane Republike Srpske i da će tako ostati i u budućnosti, te pohvalio značaj i ulogu Policije Srpske i u ovoj   borbi protiv pandemije izazvane korona virusom.

- U svoje lično ime, ali i u ime Socijalističke partije želim da se zahvalim Policiji Srpske na dosadašnjem svakodnevnom, posvećenom i predanom radu na izvršavanju svojih obaveza, te da vam poželim uspješan i produktivan rad u godinama koje dolaze, na ponos svih građana Republike Srpske – istakao je Đokić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana