Саша Глигорић нови предсједник бањалучког СПС-а

Срна
Саша Глигорић нови предсједник бањалучког СПС-а

БАЊАЛУКА - Саша Глигорић изабран је вечерас за новог предсједник бањалучког Градског одбора Социјалистичке партије Српске (СПС), а делегати изборне скупштине подржали су кандидата СНСД-а Николу Шобота за градоначелника Бањалуке.

Предсједник СПС-а Горан Селак честитао је Глигорићу и свим члановима градског одбора.

-Амбиције СПС-а подударају се са амбицијама Бањалуке, али и Републике Српске. Да будемо отворени, савремени, окренути будућности, напретку. Увјерен сам да смо данас изабрали одличну структуру људи који ће водити градски одбор СПС-а у Бањалуци у наредном периоду - изјавио је Селак.

Рекао је да је циљ ове партије да да свакодневно буду на услузи свим Бањалучанима, да рјешавају њихове реалне потребе и захтјеве.

-Остајемо на курсу народних политика које подразумијевају борбу за срећно и уређено друштво, раст плата и пензија, запошљавање и останак младих у Српској. СПС је партија будућности заснована на исправним вриједностима - изјавио је лидер СПС-а.

Глигорић је рекао да ће СПС тек доказати свој политички потенцијал у Бањалуци.

-Окупљамо младе, образоване и вриједне људе који желе да мијењају своје окружење у позитивном смјеру - рекао је Глигорић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана