Saša Gligorić novi predsjednik banjalučkog SPS-a

Srna
Saša Gligorić novi predsjednik banjalučkog SPS-a

BANjALUKA - Saša Gligorić izabran je večeras za novog predsjednik banjalučkog Gradskog odbora Socijalističke partije Srpske (SPS), a delegati izborne skupštine podržali su kandidata SNSD-a Nikolu Šobota za gradonačelnika Banjaluke.

Predsjednik SPS-a Goran Selak čestitao je Gligoriću i svim članovima gradskog odbora.

-Ambicije SPS-a podudaraju se sa ambicijama Banjaluke, ali i Republike Srpske. Da budemo otvoreni, savremeni, okrenuti budućnosti, napretku. Uvjeren sam da smo danas izabrali odličnu strukturu ljudi koji će voditi gradski odbor SPS-a u Banjaluci u narednom periodu - izjavio je Selak.

Rekao je da je cilj ove partije da da svakodnevno budu na usluzi svim Banjalučanima, da rješavaju njihove realne potrebe i zahtjeve.

-Ostajemo na kursu narodnih politika koje podrazumijevaju borbu za srećno i uređeno društvo, rast plata i penzija, zapošljavanje i ostanak mladih u Srpskoj. SPS je partija budućnosti zasnovana na ispravnim vrijednostima - izjavio je lider SPS-a.

Gligorić je rekao da će SPS tek dokazati svoj politički potencijal u Banjaluci.

-Okupljamo mlade, obrazovane i vrijedne ljude koji žele da mijenjaju svoje okruženje u pozitivnom smjeru - rekao je Gligorić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana