Селак честитао Васкрс

Срна
Селак честитао Васкрс

БАЊАЛУКА - Предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак честитао је највећи хришћански празник Васкрс и пожелио опстанак, препород и духовно нарастање цијелом српском народу.

У честитки Његовој светости патријарху српском Порфирију, архијерејима, монаштву и свештенству и свим православним вјерницима, Селак је истакао да је Српска православна Црква угаони камен на којем је васкрсла и поново подигнута српска државност.

"Након седмице страдања када су се Господа одрекли многи и након разапињања Сина Божијег дочекујемо Христово васкрсење, дочекујемо блажену радост у наше домове као охрабрење за будуће изазове. Као што сви праведни страдају да би се спасли, тако и наш народ страдања трпи да би напосљетку дечекао спасење и опстао", навео је Селак.

Он је нагласио да се српски народ сусреће са великим изазовима, које ће превазићи једино очувањем вјере, слогом и мудрошћу.

Цијелом српском народу, Селак је пожелио опстанак, препород и духовнно нарастање.

"Нека нам васкрсење Господа Исуса Христа буде путоказ, јер истина не може бити убијена, она увијек оживи. Са жељом да у миру у црквама и својим домовима дочекате и прославите побједу вјечне истине и васкрсење Господње, поздрављам вас поздравом - Христос васкрсе", истакао је Селак.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана