Браћа Божић снимили пjесму "Божић, Божић какав диван дан" (VIDEO)

Танјуг
Foto: Принтскрин

БЕОГРАД – Рођена браћа Давид и Димитрије Божић заједно изводе нову пјесму посвећену Исусовом рођењу назива "Божић, Божић какав диван дан" аутора Бојана Милићевића, која је објављена данас, саопштено је из ауторског тима.

Специфичност ове нумере јесте што је певају два дјечака, два рођена брата - Давид који има свега десет и Димитрије који је напунио само шест година. 

Давид и Димитрије музиком се баве од своје четврте године. 

Снимили су и спот за песму "Божић Божић какав диван дан", који је данас премијерно приказан.  

Музику и текст које су браћа отпјевали и спремили за божићне празнике, написао је познати музичар и аутор Бојан Милићевић, некада члан сарајевске поп рок групе "Регина", као бубњар.

Аранжман је урадио Нинослав Адемовић, а пратеће вокале отпјевали су омладинци хора цркве Свети Василије Острошки са Бежанијске косе.  

Давид Божић свира клавир, члан је и солиста хора "Колибри", ученик музичке школе "Станковић" у Београду и освојио је многе награде.

Током маја 2023. године постао је лауреат такмичења "Млади Виртуоз". 

На меморијалном такмичењу "Андрија Чикић" скоро је освојио другу награду и тада је извео своју композицију "Небески пут". 

Прошле године је са мајком Катарином и братом Димитријем наступао на "Данима породице" у Београду. 

Одличан је ђак, игра кошарку и тенис и чтецира у цркви Светог Василија на Бежанијској Коси. 

Димитрије Божић је први разред у основној школи  "Борислав Пекић" у Београду. Пјевачке наступе имао је са три године, а од четврте је члан и солиста у "Колибрима".

Дјечак Димитрије је побједник такмичења "Миња Субота", гдје је наступио са мамином нумером "Четири чаробне речи". Такође, Димитрије је написао и песму посвећену Патријарху Порфирију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана