Нови албум "Дип парпла": Мистериозни наслов и нови гитариста

Б.П.
Нови албум "Дип парпла": Мистериозни наслов и нови гитариста

ЛОНДОН - Британске рок иконе "Дип парпл" објавиле су детаље свог новог албума под мистериозним називом "=1", а који излази 19. јула.

У питању је први албум бенда на којем се појављује нови гитариста Сајмон Мекбрајд, који је замијенио Стива Морзеа 2022. године, а бенд је потврдио да суштина групе не зависи од било којег појединачног члана.

- Бенд "Дип парпл" је више од његових чланова, а албум "=1" представља суштину и став њихове инкарнације из седамдесетих, вјероватно више од било којег другог албума у скоријем сјећању. Са легендарним Бобом Езрином који је још једном продуцирао, плоча евоцира класични звук пионирског бенда, без ослањања на носталгију. Загонетни наслов "=1" симбол је идеју да се у свијету који постаје све сложенији све на крају поједностављује до једне, уједињене суштине. Све је једнако једном - пише у саопштењу групе. Албум ће бити најављен синглом који излази 30. априла, а осим стриминга биће доступан у широкој лепези физичких формата. Укључујући ЦД+ДВД верзију, ЦД, двоструки црни винил, ограничено издање љубичастог двоструког винила и ограничено издање прозирног двоструког винила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана