Састав "Монохром" најавио трећи албум: Аутентични звук урбане усамљености

Б.П.
Састав "Монохром" најавио трећи албум: Аутентични звук урбане усамљености

НОВИ САД - Састав "Монохром", алтернативни и рок бенд, представио је нови сингл "Пуцњи плаве" и спот за истоимену пјесму, чиме је најавио свој трећи албум.

Новосадска четворка је почетком ове године потписала уговор са издавачком кућом "Контра", под чијим именом ће објавити албум "Радио тишина".

- Трећи по реду студијски албум бенда биће објављен на јесен, а на њему ће се наћи 11 нових песама о урбаној усамљености и неинспиративној претенциозности 21. века. Доста дуго смо размишљали који сингл прво да избацимо. Нешто што смо раније обично радили је било да узмемо најтврђу песму и њоме отворимо албум. Сада смо се одлучили за "Пуцње плаве", која је са удицом од двије гитаре у контри готово поп песма - рекли су момци из "Монохрома". Новосадски бенд основан је 2016. инспирисан британском алтернативном сценом 90-их, инди роком 2000-их и рокенролом 60-их. Бенд ствара аутентичан звук који спаја различите музичке утицаје. До сада имају два објављена албума: "Монохром" (2016) и "Урбана усамљеност" (2021).

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана