Концерт Јелене Томашевић и Ивана Босиљчића на "Бањалука фесту!"

ГС
Концерт Јелене Томашевић и Ивана Босиљчића на "Бањалука фесту!"

БАЊАЛУКА - Најпознатији умјетнички пар на нашим просторима Јелена Томашевић и Иван Босиљчић премијерно ће одржати заједнички концерт на овогодишњем "Бањалука фесту".

Славна пјевачица и омиљени глумац наступиће 6. јула на концерту "Симфонија у двоје" у пратњи Симфонијског оркестра Народног позоришта Републике Српске.

Иако су обоје освједочени умјетници, овај славни пар до сада није одржао ниједан заједнички концерт па је ово права премијера. Чувени Јеленини хитови "Јутро", "Име моје", "Да ми је да ми се врати", "Океани", "Оро" и Иванова извођења евергрин пјесама попут "Душо моја", "Жуте дуње", "Пукни зоро" помијешаће се на сцени "Бањалука феста" стварајући јединствени набој емоција, због којих ће публика имати истинску привилегију да искуси јединствени музичко-сценски доживљај.

Саставни дио Иванових музичких наступа у оквиру пројекта "Наше вече" увијек је поезија, а Јелениних концерата извођења најљепших традиционалних пјесама, а публика може да очекује и још много више.

Овогодишњи "Бањалука фест" доноси првокласан програм, отварајући манифестацију концертом Хаусера 4. јула, обиљежавајући педесет година постојања "Бијелог дугмета" 5. јула, а велико финале фестивала одиграће се заједничким концертом Јелене Томашевић и Ивана Босиљчића "Симфонија у двоје". Улазнице за све концерте у продаји су на порталу "купикарту.ба.ба агенцији", "Старс&море" и испред РК "Боска".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана