Koncert Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića na "Banjaluka festu!"

GS
Koncert Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića na "Banjaluka festu!"

BANjALUKA - Najpoznatiji umjetnički par na našim prostorima Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić premijerno će održati zajednički koncert na ovogodišnjem "Banjaluka festu".

Slavna pjevačica i omiljeni glumac nastupiće 6. jula na koncertu "Simfonija u dvoje" u pratnji Simfonijskog orkestra Narodnog pozorišta Republike Srpske.

Iako su oboje osvjedočeni umjetnici, ovaj slavni par do sada nije održao nijedan zajednički koncert pa je ovo prava premijera. Čuveni Jelenini hitovi "Jutro", "Ime moje", "Da mi je da mi se vrati", "Okeani", "Oro" i Ivanova izvođenja evergrin pjesama poput "Dušo moja", "Žute dunje", "Pukni zoro" pomiješaće se na sceni "Banjaluka festa" stvarajući jedinstveni naboj emocija, zbog kojih će publika imati istinsku privilegiju da iskusi jedinstveni muzičko-scenski doživljaj.

Sastavni dio Ivanovih muzičkih nastupa u okviru projekta "Naše veče" uvijek je poezija, a Jeleninih koncerata izvođenja najljepših tradicionalnih pjesama, a publika može da očekuje i još mnogo više.

Ovogodišnji "Banjaluka fest" donosi prvoklasan program, otvarajući manifestaciju koncertom Hausera 4. jula, obilježavajući pedeset godina postojanja "Bijelog dugmeta" 5. jula, a veliko finale festivala odigraće se zajedničkim koncertom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića "Simfonija u dvoje". Ulaznice za sve koncerte u prodaji su na portalu "kupikartu.ba.ba agenciji", "Stars&more" i ispred RK "Boska".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana