ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 19.01.2022. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 19.01.2022. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 19.01.2022. године.

 Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

*****

*****

Јавна установа Средњошколски центар „Петар Кочић" Зворник,

 расписује:

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за  пријем у радни однос радника за попуну упражњених радних мјеста:

 

1. Наставник психологије, 1 извршилац, приправник, 14 часова, на одређено вријеме,  до повратка раднице са неплаћеног одсуства.

- занимање: професор психологије, дипломирани психолог.

2. Наставник практичне наставе за занимање кувар, 1 извршилац, лице са радним искуством и положеним стручним испитом за рад у настави, 20 часова, на одређено вријеме,  до повратка раднице са боловања.

- занимање: кувар – специјалиста – пети степен;

- угоститељско-кулинарски техничар – специјалиста – пети степен.

 

УСЛОВИ КОНКУРСА:

Сви кандидати морају испуњавати како опште услове предвиђене Законом о раду („Службени гласник Републике Српске" бр.1/16, 66/18, 91/20 и 119/21), тако и посебне услове у складу са чланом 104. Закона о средњем образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске" бр. 41/18, 35/20 и 92/20), Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим стручним и средњим техничким школама („Службени гласник Републике Српске" бр. 29/12, 80/14 и 83/15) Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у гимназији („Службени гласник Републике Српске" бр. 120/20) и захтјевима јавног конкурса.

 

Уз потписану пријаву на конкурс, са адресом пребивалишта, бројем телефона и кратком биографијом, кандидат је дужан доставити документацију о испуњавању општих услова конкурса и то:

          

1)  увјерење о држављанству,

2)  извод из матичне књиге рођених,

3)  љекарско увјерење  накнадно доставља кандидат који буде изабран на конкурсу, а прије заснивања радног односа (не старије од 6 мјесеци),

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства  личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Увјерење о  неосуђиваности за изабраног школа ће прибавити службеним путем,а прије заснивања радног  односа.    

5) Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела  сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Увјерење о о подацима из посебног регистра за изабраног школа ће прибавити службеним путем,а прије заснивања радног односа.    

6) Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против  достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета,  полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

  Кандидат је дужан доставити и документацију којом доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање.

 1) овјерену фото-копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању  са најмање остварених 240 EC­TS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент;

2) увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко-методичку групу предмета

3) увјерење о положеном стручном испиту, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са искуством и положеним стручним испитом;

увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са правилником којим се регулише полагање стручног испита;

4)  додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена;

5) увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење;

6)  увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством.

 

Уколико се ради о кандидату из категорије члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида и борца Одбрамбено-отаџбинског рата, кандидат је дужан доставити и документацију за одређивање предности у случају да два или више кандидата имају једнак број бодова и то:

1)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца;

2)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту о  утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

3)  увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Тестирање  и интервју ће се одржати у просторијама школе дана 02.02.2022. године у 10  часова за кандидате који испуњавају услове конкурса и који су доставили потпуне и благовремене пријаве.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.       

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико кандидат не приступи заказаном писменом тесту и интервјуу, сматраће се да је одустао од конкурса.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања.

Пријаве са потребном документацијом слати поштом на адресу: ЈУ Средњошколски центар „Петар Кочић" Зворник, Вука Караџића 77, 75 400 Зворник, са назнаком „ЗА КОНКУРС".

Све копије докумената треба да буду овјерене и неће се враћати кандидатима. Непотпуне и неблаговремене  пријаве неће се узети у разматрање.

***

ЈЗУ ДОМ ЗДРАВЉА   ЗВОРНИК

расписује:

 

К О Н К У Р С

за  пријем у радни однос

1. Доктор  медицине  ................................................2 извршиоца

У С Л О В И

Поред општих услова за заснивање радног односа кандидати треба да испуњавају  и следеће услове: 

-завршен Медицински факултет,

-положен стручни испит,

 

Радни  однос   се  заснива  на  одређено  вријеме у трајању од 6 мјесеци.

Конкурс  остаје отворен 15 дана од дана објављивања у „Гласу Српском" и огласној табли  Завода за запошљавање Зворник.

Уз пријаву на конкурс  кандидати су дужни доставити:

- доказ о завршеном Медицинском факултету,

- доказ  о положеном стручном испиту,

- извод из матичне књиге рођених  и

- увјерење о држављанству.

Неблаговремене   и непотпуне  пријаве се неће узимати у разматрање.

Пријаве на конкурс  са комплетном  документцијом доставити лично или путем  поште у  Службу општих, правних и кадровских послова  ЈЗУ Дом здравља Зворник,  Улица Симе Перића бр. 1.                                                                                                                         

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана