ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18.09.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Зворник: Оглашава слободна радна мјеста на дан 18.09.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 18.09.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***

ЈУ ОШ “ВУК КАРАЏИЋ” ВЛАСЕНИЦА

доноси

 

ОДЛУКУ

о поништавању дјела конкурса

 

I

 

У јавном конкурсу за попуну упражњених радних мјеста бр. 622/19 од 9.8.2019. године објављеном дана, 14.8.2019. године, у дневним новинама “Глас Српске” Бањалука поништава се дио конкурса за радно мјесто под редним бројем  1. наставник математике, 12 часова - 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2020. године, лице са радним искуством и положеним стручним испитом.    

 

II

 

Дио конкурса се поништава због примјене члана 114. Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”,  бр. 44/17 и 31/18).

 

III

Одлука ступа на снагу даном доношења.

***

 

 

ЈУ ОШ “ЈОВАН ЦВИЈИЋ” ДРИЊАЧА

 расписује

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за попуну упражњених радних мјеста

 

1. Наставник математике, 16 часова .................................................................. 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са функције, а најдаље до 31.8.2020. године, лице са радним искуством.

2. Наставник физике, 6 часова ......................................................................... 1 извршилац на одређено вријеме до повратка радника са функције, а најдаље до 31.8.2020. године, лице са радним искуством .

3. Наставник енглеског језика, 4 часа ........................................................... 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2020. године, лице са радним искуством.

4. Наставник разредне наставе у ПО Каменица, ................................... 1 извршилац на одређено вријеме до 31.8.2020. године, лице са радним искуством и положеним стручним испитом.

За наведена радна мјеста поред општих услова утврђених Законом којим се утврђују радни односи и посебних услова прописаних у члану 104. став 1. Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18), кандидати треба да испуњавају услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15).

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18) испуњавали услове у погледу степена и врсте стручне спреме. Право учешћа на конкурс имају и лица из члана 104. став 6. Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18).

Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са чланом 115. став 5. Закона о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18) и одредбама Правилника о процедури пријема и критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 74/18 и 26/19) које нису у супротности са Законом о основном васпитању и образовању (“Службени гласник Републике Српске”, бр. 44/17 и 31/18).

 

(1) Општи услови које кандидат треба да испуњава:

1) да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3) да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног

избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа и

4) да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава,

5) Увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавање дјеце,

6) Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

(2) Увјерење из тачке 4) и 5) за изабраног кандидата школа ће прибавити службеним путем

Уколико се на конкурс за наставника физике не јаве лица са радним искуством у обзир могу доћи и лица која се пријаве на конкурс без радног искуства.

- Уз потписану пријаву кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос, поред општих услова, кандидат доставља документацију о испуњености посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним правилником:

1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,

4. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством

5. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

6. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије бораца,

7. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса обавиће се дана, 1.10.2019. године,  у 11 часова у просторијама школе.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну таблу школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појави на тестирању и интервјуу, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Конкурс остаје отворен осам (8) дана од дана објављивања.

Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити на адресу ЈУ Основна школа “Јован Цвијић” Дрињача бб, 75410 Дрињача.

***

ЈУ ОШ “ВУК КАРАЏИЋ”

РОЋЕВИЋ

                     

расписује:

   

КОНКУРС

за упражњена радна  мјеста

 

1. Наставник  разредне наставе – 1 извршилац, са радним искуством и положеним стручним испитом, на одређено вријеме до 31.8.2020. године, са радом у ПО Брањево.

2. Наставник српског језика – 1 извршилац ,без радног искуства - приправник за  12  часова на одређено вријеме до 31.8.2020. године, са радом у ЦШ Роћевић  и ПО Брањево.

 

 Поред општих услова предвиђених Законом  о  раду, кандидати  треба  да имају : - одговарајућу стручну  спрему прописану Законом о основном васпитању и  образовању  (“Службени гласник Републике Српске”, број: 44/17; 31/18.)  и  Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача (“Службени гласник Републике Српске “, број: 77/09, 86/10, 25/14 ,76/15 ).

Пријем у радни однос извршиће  се  у  складу  са Правилником  о  процедури  пријема, критеријумима за  пријем  у радни однос и начину бодовања  кандидата у основној школи.  ( “Службени гласник Републике Српске  број: 74/18. и  26/19.

Кандидати су дужни доставити сљедећу документацију:

1. Пријаву на конкурс (потписану од стране кандидата који се пријављује на јавни конкурс за пријем у радни однос), са адресом, контакт телефоном, краћом биографијом и списком докумената које се достављају.

2. Увјерење о држављанству,

3. Извод из матичне књиге рођених или овјерена  копија личне карте,

4. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

 5. Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење издато од високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена ,

6. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица,

7. Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу, под редним бројем :- 1.

8. Увјерење  о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радим искуством.

9. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску  заштиту о утврђеном статус члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.

10. Увјерење  општинског /градског  органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске , уколико  се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске , уколико се ради о кандидату из категорије бораца.

 За радна мјеста  са радним искуством право учешћа  на конкурсу имају и лица  која су стекла радни стаж ван школе  у трајању  од најмање годину дана  у струци уколико испуњавају  остале потребне услове  као и лица  која су испуњавале услове по прописима важећим  до ступања на снагу новог Закона о  основном васпитању и образовању у погледу степена и врсте стручне спреме.

12. Љекарско увјерење  не старије од шест мјесеци  и  које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

13. Увјерење о подацима из посебног  Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце, прије заснивања радног односа,

14. Увјерење да против њега  није  покренут  кривични поступак  за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, прије заснивања радног односа.

Кандидати су дужни  доставити  овјерене фотокопије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене пријаве  неће се  узимати у разматрање .

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса  обавиће се дана, 30.9.2019. године (понедјељак), у 10 часова  у просторијама школе.

Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појави на тестирању и интервју, сматраће се да је кандидат одустао од пријаве на конкурс.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса  поставити на огласну таблу.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања  преко Завода за  запошљавање у Зворнику  и  дневном листу  “Глас Српске” Бањалука.

Пријаве  доставити  путем поште на адресу: ЈУ Основна школа “Вук Караџић” Роћевић бб, 75413  Козлук.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана