ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 1.09.2021. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 1.09.2021. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 1.09.2021. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

****

*****

 ОПШТИНА НОВИ ГРАД

 ул. Петра Кочића бр. 2

79220 НОВИ ГРАД

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем приправника у Општинској управи општине Нови Град

I - Конкурс  се расписује за пријем приправника са ВСС – дипломирани економиста, 240 ECTS бодова, дијете погинулог борца ВРС, у Општинској управи општине Нови Град, у трајању од 1 (једна) година –  1 (један) извршилац.

II - Општи и посебни услови

1) Општи услови:

1. да је држављанин РС, односно БиХ,

2. да је старији од 18 година,

3. да има општу здравствену способност,

4. да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у општинској управи,

5. да није отпуштан из органа управе као резултат дисциплинске мјере, на било ком нивоу власти у Босни и Херцеговини, три године прије објављивања конкурса и

6. да није у сукобу интереса, односно да не обавља дужност која је неспојива са дужношћу службеника у општинској управи.

2) Посебни услови:

- ВСС – дипломирани економиста, 240 ECTS бодова, дијете погинулог борца ВРС

III - Потребна документација

1) Пријава за учешће на јавном конкурсу подноси се на прописаном обрасцу - Пријава на јавни конкурс, коју кандидати могу преузети са службене интернет странице Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске (Образац бр.1)

Тачност података наведених у обрасцу пријаве на јавни конкурс кандидати потврђују својим потписом.

Све рубрике у пријавном обрасцу морају бити читко попуњене, уз обавезан својеручни потпис, којим се потврђују наводи из изјава, чији се садржај не доказује посебним документима, а односе се на испуњавање дијела општих услова јавног конкурса.

2) Као доказе о испуњености општих услова кандидат је дужан доставити:

1. фотокопију увјерења о држављанству Републике Српске, односно Босне и Херцеговине

2. фотокопију личне карте.

3) Као доказ о испуњености посебних услова кандидат прилаже фотокопије:

1. дипломе о завршеној стручној спреми

2. увјерења да се налази на евиденцији Завода за запошљавање Република Српска, Биро Нови Град

3. увјерење да је члан породице погинулог борца.

IV - Поступак избора кандидата

1) Са кандидатима који буду испуњавали услове јавног конкурса Конкурсна комисија ће обавити интервју.

2) О мјесту и времену одржавања интервјуа кандидати ће бити благовремено обавијештени.

3) Прворангирани кандидат, по приједлогу Комисије, дужан је да у року од 7 (седам) дана од дана пријема обавјештења Комисије достави доказе о испуњавању општих и посебних услова у оригиналу или овјереној фотокопији и увјерење о здравственој способности.

4) Ако прворангирани кандидат не достави доказе у прописаном року или ако на основу достављених доказа Комисија утврди да кандидат не испуњава опште и посебне услове, позваће сљедећег кандидата по броју освојених бодова са ранг-листе успјешних кандидата да поступи у складу са ставом 3) овог члана.

V – Рок и мјесто подношења пријава

Рок за подношење пријава је 15 дана од дана објављивања јавног конкурса у дневном листу “Глас Српске”.

Јавни конкурс биће објављен у дневном листу “Глас Српске” и на интернет страници општине Нови Град  http://www.opstina-novigrad.com

Пријаве се достављају лично на протокол или путем поште, на адресу: Општина Нови Град, ул. Петра Кочића бр. 2, са назнаком: Пријава на јавни конкурс за приправника.

Особа задужена за давање информација о јавном конкурсу је Сања Пилиповић, шеф Одсјека за људске ресурсе, на контакт телефон 052/720-465.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити разматране.

***

ЈУ МУЗИЧКА ШКОЛА “САВО БАЛАБАН”

 ПРИЈЕДОР

Бранислава Нушића 9

ИСПРАВКА ДИЈЕЛА КОНКУРСА

Исправља се  дио конкурса  објављен дана  25.8.2021. године у дневном листу “Глас Српске” под тачком  5.  тако да умјесто  “1 час”   гласи  “2  часа”.

***

   ЈУ ОШ “БРАНКО ЋОПИЋ”

   Доњи Агићи 79228 

ОДЛУКУ

о поништавању конкурса

Члан 1.

Поништава се конкурс број: 306/21 од 6.8.2021. године, расписан за:

Наставник енглеског језика – 2 часа, ПО Црна Ријека, на одређено радно вријеме, до краја школске 2021/22. године, односно до 31.8.2022. године, са искуством, положен стручни испит  ….........  1  извршилац.

Члан 2.

Конкурс поништити због техничких разлога.

Члан 3.

          Конкурс за наставника енглеског језика – 2 часа објавити одмах посредством Завода за запошљавање.

Члан 4.

Ова одлука ступа на снагу даном доношења, а о

њеном извршавању стараће се секретар школе.

***

ЈУ ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКА ШКОЛА

ПРИЈЕДОР

ЈУ Електротехничка школа Приједор врши

ИСПРАВКУ КОНКУРСА

објављеног 25.8.2021. године у “Гласу Српске”

Под редним бројем 2. Секретар школе на неодређено вријеме са искуством  један извршилац

Посебни услови: тачка 2, 3 и 4 бришу се.

Конкурс остаје отворен још 8 дана од дана објављивања исправке конкурса.

Тестирање и интервју са кандидатима који испуњавају услове конкурса, обавиће се у петак, 17.9.2021. године, са почетком у 9 часова у просторијама школе.

***

ЈУ “СРЕДЊОШКОЛСКИ ЦЕНТАР ПРИЈЕДОР” У ПРИЈЕДОРУ

Николе Пашића број 4

79101 ПРИЈЕДОР

ЈАВНИ  КОНКУРС

за пријем у радни однос

1) Професор стручних предмета здравствене струке – доктор медицине – 20 часова, 1 извршилац, приправник, на одређено вријеме до 31.8.2022. године;

2) Професор стручних предмета здравствене струке – доктор медицине – 9 часова, 1 извршилац, приправник, на одређено вријеме до 31.8.2022. године;

3) Професор стручних предмета струке геодезија и грађевинарство за занимање архитектонски техничар – дипломирани грађевински инжењер – 8 часова 1 извршилац, приправник, на одређено вријеме до 31.8.2022. године;

4) Професор стручних предмета струке хемија, неметали и графичарство за занимање графички техничар – дипломирани графички инжењер – 16 часова, 1 извршилац, приправник, на одређено вријеме до 31.8.2022. године;

На основу члана 5. Правилника о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем општи услови  које кандидати треба да испуњавају приликом пријављивања на јавни конкурс су:

1. Да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2. Да је пунољетан, а то доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,

3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности које не може бити старије од 6 мјесеци и прилаже га само изабрани кандидат  након извршеног избора  по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. Да није осуђиван  правоснажном  пресудом  за кривична дјела  учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава. Увјерење  о неосуђиваности за изабраног  кандидата  школа ће прибавити  службеним путем, а прије  заснивања радног односа.

5. Увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце. Увјерење  о подацима из посебног регистра за изабраног  кандидата  школа ће прибавити  службеним путем, а прије  заснивања радног односа.

6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Кандидат уз потписану пријаву и документацију из општих услова треба да достави документацију на основу које се доказује  испуњеност посебних услова и документацију  на основу  које се врши бодовање по критеријумима прописаних Правилником о поступку за  пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем, а она подразумијева:

1) Овјерену фотокопију  дипломе о завршеном првом циклусу  студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој  је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

2) Додатак дипломи  који садржи податке о просјеку оцјена  током студирања или увјерење  високошколске  установе  о просјеку оцјена током студирања уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

3) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном  на евиденцији незапослених лица која траже запослење, 

4) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту  о утврђеном  статусу  члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице  погинулог борца,

9) Увјерење општинског/градског  органа надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено- отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије  ратног војног  инвалида,

10) Увјерење општинског/градског органа надлежног за борачко инвалидску  заштиту  о утврђеном статусу  борца Одбрамбено-отаџбинског  рата РС,  уколико се ради о кандидату из категорије  бораца.

Право учешћа на конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању ,  испуњавали услове у погледу профила и звања наставника.

Пријаве се могу доставити лично или  путем поште  препоручено на адресу школе, са назнаком: Јавни конкурс за попуну упражњених радних мјеста (обавезно навести радно мјесто на које се конкурише) – Не отварати.

Рок подношења пријаве је 8 дана од дана објављивања конкурса.           

 Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

Интервју и тестирање са кандидатима који испуњавају услове утврђене овим конкурсом, а доставили су потпуне и благовремене пријаве, ће се обавити дана 16.9.2021. године (четвртак) у 10 часова у просторијама ЈУ “Средњошколски центар Приједор” у Приједору.

Списак кандидата који испуњавају услове конкурса школа ће поставити на огласну таблу и интернет страницу најкасније 3 дана прије заказаног интервјуа и тестирања.

Кандидати се неће посебно позивати  на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Кандидати достављају овјерене копије  свих докумената  и те копије неће бити враћене  кандидатима .

Школа ће обавијестити кандидате који испуњавају услове конкурса о извршеном избору кандидата по конкурсу.

                                                                                                       

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана