ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 4.12.2019. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Требиње: Оглашава слободна радна мјеста на дан 4.12.2019. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 4.12.2019. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени ао незапослено лице.

***

ЈУ ОШ “РИСТО ПРОРОКОВИЋ”

НЕВЕСИЊЕ

 

 

ИЗМЈЕНА КОНКУРСА

 

 

ПРЕДМЕТ: Измјена конкурса за попуну упражњеног радног мјеста објављеног у дневном листу “Глас Српске” дана 27.11.2019. године.

 

“Тестирање и интервју са кандидатима који  доставе потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се дана 12.12.2019. године, у просторијама школе…” Остали садржај конкурса остаје непромијењен.

 

 

ОКРУЖНИ СУД У ТРЕБИЊУ

 

 

На основу одредбе члана 48. Закона о судовима Републике Српске (“Службени гласник Републике Српске”, број 37/12, 44/15 и 100/17) и члана 9. Правилника о унутрашњој организацији и систематизацији радних мјеста у Окружном суду у Требињу, број: 015-0-Су-18-000-195-1 од 8.6.2018. године, предсједник суда расписује

 

 

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем стручног савјетника-психолога на неодређено вријеме

 

 

 

1.  Стручни савјетник-психолог .…………….… 1 (један) извршилац

 

 

Опис послова:

 

Стручни савјетник-психолог руководи одјелом за подршку свједоцима, пружа психолошку, техничку и друге видове подршке свједоцима за вријеме и након свједочења у кривичним поступцима, врши психолошко савјетовање за угрожене свједоке (дјецу, свједоке са физичким и психичким потешкоћама, жртве мучења, итд.) за вријеме и након свједочења у кривичним поступцима, врши процјену потреба свједока и предузима неопходне мјере у складу са њиховим потребама, контактира свједока с циљем прибављања неопходних информација ради њиховог успјешног учешћа у кривичним поступцима, успоставља контакте са релевантним организацијама и институцијама у Босни и Херцеговини са циљем пружања помоћи свједоцима, сарађује с цивилним друштвом у пружању подршке и давању информација свједоцима које би им могле послужити након свједочења, обавља и друге послове које одреди предсједник суда.

 

Општи услови:

-  да је држављанин РС или БиХ,

-  да има општу здравствену способност,

-  да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора, најмање од 6 мјесеци, или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у државним органима.

-  да није отпуштен из органа управе као резултат дисциплинске мјере на било којем нивоу власти у Босни и Херцеговини три године прије објављивања конкурса.

 

 

Посебни услови:

 

-  завршен филозофски факултет - одсјек психологија или завршен факултет политичких наука – одсјек социологија рада

-  најмање 1 (једна) година професионалног искуства у релевантној стручној области

 

Потребни документи: (Овјерене фотокопије)

 

-  увјерење о држављанству;

-  извод из матичне књиге рођених;

-  диплома о завршеном факултету;

-  увјерење или потврду о радном искуству у траженом степену образовања;

-  за испуњавање општих услова из тачке 3. и 4. сви кандидати треба да доставе овјерену писмену изјаву.

 

Изабрани кандидат ће бити дужан доставити увјерење о општој здравственој способности за обављање послова наведеног радног мјеста, након избора кандидата.

 

Избор између пријављених кандидата који буду испуњавали опште и посебне услове, извршиће се након провјере стручних знања и радне способности - тестирања и интервјуа са кандидатима.

 

Рок и адреса доставе:

 

Сва тражена документа треба доставити у року од 15 (петнаест) дана, од дана објављивања јавног конкурса у дневном листу “Глас Српске”.

 

Документи се могу доставити непосредно Окружном суду у Требињу или путем поште, на адресу: Ул. Соколска бр.1, 89101 Требиње, са назнаком “Јавни конкурс”.

 

Непотпуне, неуредне и неблаговремене пријаве неће се узимати у разматрање.

 

Документација се враћа само на властити захтјев.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана