ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.12.2020. године

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Приједор: Оглашава слободна радна мјеста на дан 23.12.2020. године

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању “Гласа Српске” од 23.12.2020. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице

********

**************

ЈУ ОШ "БРАНКО ЋОПИЋ"

ДОЊИ ДУБОВИК

КРУПА НА УНИ

Браће Мандић 4.

КОНКУРС

за упражњена радна мјеста

Слободна радна мјеста на одређено радно вријеме:

1. Наставник за наставни предмет - руски језик, приправник           8 часова 

2. Наставник за наставни предмет – физика, приправник                  6 часова

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

Поред општих услова утврђених Законом којим се уређују радни односи и посебних услова прописаних у члану 104. став (1) Закона о основном васпитању и образовању , кандидати треба да испуњавају услове предвиђене Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача .

Пријем радника у радни однос извршиће се у складу са чланом 115. став (5) Закона о основном васпитању и образовању и одредбама Правилника о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи.

Уз пријаву на расписани конкурс потписану од стране кандидата који се пријављује на конкурс са биографијом, потребно је да кандидати доставе и документацију на основу које се доказује испуњеност општих услова и то:

1) Да је држављанин РС или БиХ, а то се доказује увјерењем о држављанству,

2) Да је пунољетан, што се доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,

3) Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа.

4) Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета , полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава, што се доказује увјерењем о неосуђиваности које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,

5) Да није уписан у Регистар лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце што се доказује увјерењем о подацима из посебног Регистра које ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа и

 

 

6) Да против кандидата није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом, или малољетним лицем, што се доказује увјерењем које је кандидат дужан доставити.

Кандидати су дужни да доставе и документацију на основу које се доказује испуњеност посебних услова и документацију на основу које се врши бодовање по критеријумима прописаним чланом 115. став (5) Закона о основном васпитању и образовању и Правилником о процедури пријема, критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи и то:

1) Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у  којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно диплому стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области,

2) Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави кандидат који у току студија није положио педагошко- психолошку и дидактичко-методичку групу предмета,

3) Додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

4) Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење;

Уколико се ради о кандидату из категорије члана породице погинулог борца, ратног војног инвалида и борца Одбрамбено-отаџбинског рата кандидат је дужан доставити и документацију за одређивање предности у случају да два или више кандидата имају једнак број бодова и то:

1) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

2) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено- отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

3) Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата РС, уколико се ради о кандидату из категорије борца.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на јавни конкурс, комисија неће разматрати.

Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса обавиће се 8. јануара 2021. године са почетком рада у 9 часова у просторијама матичне школе у Доњем Дубовику.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове поставити на огласну таблу школе најмање три дана прије заказаног тестирања и интервјуа.

            Рок за подношење пријава је 8 (осам) дана од дана објављивања у "Гласу Српске". Кандидате нећемо посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се кандидат не појави на тестирању и интервјуу, сматраћемо да је одустао од пријаве на конкурс. Пријаве са доказима о испуњавању услова конкурса доставити искључиво у затвореној коверти са назнаком: "Пријава на конкурс" - Комисији за избор, са назнаком за које радно мјесто се конкурише, слати на адресу школе.

Напомена: Кандидати су приликом доласка у школу дужни поштовати све мјере и препоруке ЈЗУ Института за јавно здравство Републике Српске, а с циљем спречавања преношења вируса корона, обавезна дезинфекција руку при уласку у школу, поштовање физичке дистанце од два метра те обавезна употреба маски.

***

ОКРУЖНИ СУД У ПРИЈЕДОРУ

Ул. Академика Јована Рашковића бр. 6

79101 ПРИЈЕДОР

КОНКУРС

Пријем радника - Окружни суд у Приједору

Рад на: Неодређено вријеме

Отворено до: 8.1.2021. године

Број извршилаца: 1

Опис радног мјеста:

1.  Шеф писарнице – 1 извршилац

Општи и посебни услови за пријем у радни однос

            1. Општи услови:

- да је држављанин РС или БиХ

- да је старији од 18 година

- да има општу здравствену способност

- да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци или за кривично дјело које га чини неподобним за рад у државним институцијама

- да се против њега не води кривични поступак

            2.         Посебни услови:

- VII степен школске спреме, завршен правни факултет, најмање 2 године радног искуства у струци, познавање рада на рачунару. 

 

Уз пријаву на конкурс кандидати су дужни да доставе доказе о испуњавању општих и посебних услова, и то оригинал или фотокопије сљедећих докумената:

- личне карте или пасоша

- дипломе о завршеној стручној спреми

- доказ о траженом радном искуству

Испуњеност других услова наведених у јавном конкурсу кандидат доказује изјавом која је саставни дио пријаве на јавни конкурс, а која се може преузети у електронском облику на службеној интернет страници суда.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће се узети у разматрање.

Са кандидатима који у потпуности испуњавају услове из конкурса, Комисија за пријем радника ће претходно обавити интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени телефонским путем на контакт телефон који су дужни навести у пријави.

Доказ о здравственој способности доставља изабрани кандидат по завршетку конкурса.

Пријаве се достављају поштом, са назнаком "За конкурс" или лично на адресу Окружног суда Приједор.

Рок за подношење пријава је 15 (петнаест) дана од дана објављивања у дневним новинама "Глас Српске".

Са свим кандидатима, који буду испуњавали опште и посебне услове из конкурса, комисија за пријем ће обавити интервју, о чему ће кандидати бити благовремено обавијештени поштом или телефонским путем, из којег разлога кандидати у пријави треба да наведу своју адресу и број телефона.

Изабрани кандидат дужан је у року од 7 (седам) дана од дана објављивања резултата јавног конкурса на огласној табли суда и службеној интернет страници Суда Комисији доставити оригинале или овјерене фотокопије сљедећих докумената:

- увјерење о држављанству РС или БиХ;

- увјерење о општој здравственој способности;

- дипломе о одговарајућој стручној спреми;

- увјерење да није осуђиван за кривично дјело на безусловну казну затвора од најмање шест мјесеци, или за кривично дјело које га чини неподобним за обављање послова у државној институцији, односно, органу управе.

Ако изабрани кандидат наведене доказе не достави у прописаном року, или ако, на основу достављених доказа, Комисија утврди да кандидат не испуњава опште и посебне услове, позваће сљедећег кандидата по броју освојених бодова са листе успјешних кандидата да поступи у складу са горе наведеним.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана