ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 28.2.2024. године.

ЈУ ЗЗЗ РС
ЈУ ЗЗЗ РС – Филијала Добој: Оглашава слободна радна мјеста на дан 28.2.2024. године.

Огласи за слободна радна мјеста објављени су у штампаном издању "Гласа Српске" од 28.2.2024. године.

Детаљне информације о свим објављеним слободним мјестима заинтересовани могу наћи на веб страници Завода www.zzzrs.net  или у бироу гдје су пријављени као незапослено лице.

********

********

********

ЈУ ОШ "СУТЈЕСКА" МОДРИЧА

МАКСИМА ГОРКОГ 2

74 480 МОДРИЧА

 

К  О  Н  К  У  Р  С

на упражњено радно мјесто

 

  1. Наставник њемачког језика на одређено вријеме, са искуством и положеним стручним испитом, 2 часа редовне наставе до краја наставног процеса, 1 извршилац.
  2. Наставник физике на одређено вријеме, са искуством и положеним стручним испитом, 4 часа редовне наставе до краја наставног процеса, 1 извршилац.
  3. Наставник биологије на одређено вријеме, са искуством и положеним стручним испитом, пуна норма – до повратка раднице са боловања, 1 извршилац.

 

Кандидат који се пријављује на конкурс мора да испуњава следеће опште услове предвиђене Законом о раду („Службени гласник Републике Српске'', број 1/16, 66/18, 91-21- Одлуке Уставног суда Републике Српске и 119/21) :

  • да је држављанин  Републике Српске или Босне и Херцеговине што доказује увјерењем о држављанству које не може бити старије од 6 мјесеци,
  • да је пунољетан што доказује изводом из матичне књиге рођених или овјереном копијом личне карте,
  • да је радно способан што доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности за рад са ученицима, које  не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа, злоупотребе опојних средстава,  
  • да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела која га чине недостојним за рад у школи, те за кривична дјела учињена против: службене дужности, злоупотребе опојних средстава, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем  а то се доказује увјерењем о неосуђиваности које за изабраног кандидата установа прибавља службеним путем, прије заснивања радног односа.
  • увјерење о подацима из посебног Регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце, школа ће службеним путем прибавити за изабраног кандидата  и
  • увјерење да није покренут кривични поступак за кривична дјела учињена против службене дужности, злоупотребе опојних средстава, полног интегритета, злостављања дјетета,  полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.
  • Право учешћа на конкурсу имају и лица која су стекла радни стаж ван школе у трајању од најмање годину дана у струци као и лице које је стекло радни стаж у школи ван наставног процеса, уколико испуњавају остале услове прописане  Законом о основном васпитању и образовању  чл. 114. став. 5  („Службени гласник Републике Српске'', број 81/22 ).

Право учешћа на конкурс имају и кандидати који су по прописима важећим до ступања на снагу Законом о основном васпитању и образовању испуњавали услове у погледу степена и  врсте стручне спреме ( чл. 198. став. 1).

Уз  потписану пријаву у којој су наведени адреса, број телефона, попис докумената које кандидат доставља уз пријаву, кандидат који се пријављује поред  горе наведених докумената потребно је да достави документацију којом доказује да испуњава посебне услове у погледу стручне спреме прописане чланом 114, 116. и 127. Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске'', број  81/22),  Правилником о стручним профилима и звањима наставника, стручних сарадника и васпитача („Службени гласник Републике Српске'', број 77/09, 86/10, 25/14 и 76/15),  као и документацију на основу које се врши бодовање приликом утврђивања листе кандидата а то су:

  • Овјерена фотокопија дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент, односно дипломе стечену након завршених интегрисаних академских студија у одговарајућој области.
  • Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања ако у  дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена.
  • Увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан да достави  кандидат који у току студија није положио педагошко-психолошку  и дидактичко-методичку групу предмета.
  • Увјерење о положеном стручном испиту за рад у васпитно-образовном процесу уколико се то конкурсом тражи.
  • Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са Правилником о полагању стручног испита у школи ако се  то односи на кандидата.
  • Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење.
  • Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца ако је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством.
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца  Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије  борца,
  • Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида  Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

Избор  кандидата  вршиће се у складу са Закона о основном васпитању и образовању („Службени гласник Републике Српске'', број 81/22) и Правилником о процедури пријема,  критеријумима за пријем у радни однос и начину бодовања кандидата у основној школи („Службени гласник Републике Српске'', број  74/23).

Рок за пријављивање кандидата  је 8 дана од дана објављивања  конкурса у средствима јавног информисања. Пријаве са документима слати на адресу школе,  Максима Горког бр.2. или лично сваког радног дана  од 8 до 13.часова са назнаком: Не отварати – ''Пријава на конкурс и на које радно мјесто се пријављујете''.

Кандидати су дужни доставити оригинал  документе или  овјерене копије  докумената, а  које се неће враћати пријављеним кандидатима.

Непотпуне и неблаговремено приспјеле пријаве неће се узимати у разматрање, само ће бити евидентиране.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе  и кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју.

Тестирање и интервју пријављених  кандидата који испуњавају услове конкурса ће се одржати дана 11.03.2024. године (понедјељак) са почетком у 8,00  сати а интервју послије завршеног тестирања. Уколико се пријављени кандидат не појави на истом, сматраће се да је одустао од пријаве на конкурс.

Школа ће обавијестити све кандидате пријављене на конкурс о извршеном избору кандидата по конкурсу.

***

"ЕФТ – РУДНИК И ТЕРМОЕЛЕКТРАНА СТАНАРИ" Д.О.О. СТАНАРИ

СТАНАРИ ББ

74208 СТАНАРИ,

 

ОГЛАС

за пријем радника на радна мјеста

 

1. Инжењер технолог за одржавања рударске механизације                   2 извршиоца

2. Инжењер технолог за машинску обраду                                     1 извршилац

3. Електро инжењер технолог за одржавања рударске механизације     1 извршилац

4. Бравар ВКВ / КВ                                                                6 извршилаца

 

Поред општих услова за заснивање радног односа, кандидат треба да испуњава и сљедеће услове:

 

Редни бр. 1:                           

–ВСС-Машински факултет, смјер механизација, мотори и возила или производња

–Најмање 5 година радног искуства у струци

–Познавање рударске механизације

–Положен стручни испит из области рударства

–Добро познавање енглеског језика

–Посједовање возачке дозволе

Поред наведеног, пожељна су и следећа знања и искуства:

–Познавање процеса рада у руднику

–Искуство у раду у Auto CAD-у, Инвентору

 

Редни бр. 2:                                              

–ВСС-Машински факултет, смјер производња

–Најмање 5 година радног искуства у струци

–Добро познавање енглеског језика

–Посједовање возачке дозволе

 

Поред наведеног, пожељна су и следећа знања и искуства:

 

–Познавање процеса производње радионице машинске обраде

–Програмирање CNC машина, Робота за заваривање

–Искуство у раду у Auto CAD-у, Инвентору.

–Специјалиста за заваривање IW

–Контрола квалитета међуфазна и завршна

 

Редни бр. 3:        

–ВСС-Електро-технички факултет, смјер Енергетика или Аутоматика

–Најмање 5 година радног искуства у струци

–Познавање рударске механизације

–Положен стручни испит из области рударства

–Добро познавање енглеског језика

–Посједовање возачке дозволе

Поред наведеног, пожељна су и следећа знања и искуства:

-Познавање и конфигурација SCADA и PLC софтвера

-Познавање TIA STEP, WINCC

 

Редни бр. 4                                                         

-пожељно радно искуство 1 година на истим или сличним позицијама,

-бравар или машински техничар

 Поред наведеног, пожељна су и следећа знања и искуства:

-возачка дозвола

-разумјевање техничких цртежа

-способан за рад на висини

Пријаве на оглас доставити путем поште на адресу: "ЕФТ – Рудник и Термоелектрана Станари" д.о.о. Станари, Станари бб,74208 Станари, Република Српска, Босна и Херцеговина или не е-mail: [email protected] 

Уз пријаву на оглас потребно је приложити детаљну радну биографију са референцама и копијом дипломе.

У случају да кандидат не буде изабран документа се не враћају, осим уколико то кандидат изричито не захтијева.

Кандидати који уђу у ужи избор биће позвани на разговор. Остале пријаве неће се даље разматрати у поступку пријема, а кандидати о томе неће бити посебно обавијештени.

Објављивање огласа не обавезује на пријем.

 

Рок за достављење пријава је 15.03.2024. године.

***

ЈУ СШЦ "ЈОВАН ДУЧИЋ" ТЕСЛИЋ

КАРАЂОРЂЕВА ББ

74 270 ТЕСЛИЋ

 

ЈАВНИ КОНКУРС

ЗА ПОПУНУ УПРАЖЊЕНИХ РАДНИХ МЈЕСТА

 

  1. Наставник економске групе предмета (дипломирани економиста) – 1 извршилац, пуна наставна норма, на одређено радно вријеме до повратка раднице са боловања, односно породиљског одсуства, а најдуже до 31. 8. 2024. године, лице без радног искуства-приправник,
  2. Наставник аналитичке хемије-практична настава (дипломирани хемичар, професор хемије, дипломирани фармацеут, дипломирани технолог хемијског смјера) – 1 извршилац, 4 наставна часа, на одређено радно вријеме до 31. 8. 2024. године, лице без радног искуства-приправник,
  3. Наставник практичне наставе у занимању кулинарски техничар (менаџер хотелијерства-гастроном, менаџер хотелијерства-ресторатер, дипломирани менаџер туризма) – 1 извршилац, 2 наставна часа, на одређено радно вријеме до 31. 8. 2024. године, лице са радним искуством.

 

Поред општих услова предвиђених Законом о раду („Службени гласник РС" број: 01/16 66/18, 119/21 и 112/23) кандидати требају да испуњавају и посебне услове предвиђене Законом о средњем образовању и васпитању („Службени гласник РС" број: 41/18, 35/20, 92/20 и 55/23), Правилника о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у средњим техничким и средњим стручним школама („Службени гласник РС" број: 29/12, 80/14 и 83/16), Правилника о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у гимназији („Сл. гласник РС" број: 120/20) и Правилника о поступку  за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем („Службени гласник РС" број: 24/19).

У случају да је на конкурсу тражено радно искуство, а не пријави се кандидат са радним искуством, разматраће се и пријаве кандидата без радног искуства-приправника.

 Општи услови које кандидати треба да испуњавају:

  1. да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, што доказују увјерењем о држављанству,
  2. да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте,
  3. да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,
  4. да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против  службене дужности, против полног интегритета, сексуалног злостављања и искориштавања дјетета, фалсификовања јавних исправа, недозвољене производње и промета опојних дрога, омогућавања уживања опојних дрога,
  5.  увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце
  6.  увјерење да  против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против службене дужности, против полног интегритета, сексуалног злостављања и искориштавања дјетета, фалсификовања јавних исправа, недозвољене производње и промета опојних дрога, омогућавања уживања опојних дрога.

Увјерења из тачке 6. (које се издаје у основном суду надлежном по мјесту пребивалишта кандидата) кандидат доставља приликом пријаве на конкурс, док ће увјерења из тачке 4. и 5. за изабраног кандидата школа прибавити службеним путем, а прије заснивања радног односа.

Уз потписану пријаву на конкурс кандидати су обавезни доставити и сљедећу документацију:

  1. овјерену фото-копију дипломе о завршеном  првом циклусу студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова, у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент (лица која су завршила други циклус студијског програма достављају овјерене фото-копије дипломе за оба циклуса студијског програма),
  2. увјерење о положеној педагошко-психолошкој и дидактичко-методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку и дидактичко – методичку групу предмета,
  3. увјерење о положеном стручном испиту, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са положеним стручним испитом,
  4. увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са правилником којим се регулише полагање стручног испита,
  5. додатак дипломи, који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена (лица која су завршила други циклус студијског програма достављају додатак дипломи за оба циклуса студијског програма),
  6. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица која траже запослење,
  7. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико са кандидат пријављује на расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством. Увјерење треба да садржи сљедеће податке:
    врста посла, степен стручне спреме и дужина радног стажа по врстама посла.
  8. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца.
  9. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца;
  10. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида;

Право учешћа на конкурсу  имају и лица која су по прописима важећим  до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске" број: 41/18, 35/20, 92/20 и 55/23) испуњавали услове у погледу профила  и звања наставника.

Пријаве се могу доставити лично или поштом препоручено на следећу адресу: ЈУ Средњошколски центар "Јован Дучић", ул. Карађорђева бб, 74 270 Теслић, са назнаком пријава за јавни конкурс за попуну упражњеног радног мјеста (навести за које радно мјесто се кандидат пријављује).

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама „Глас Српске".  Тестирање и интервју са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве, односно који испуњавају услове конкурса, обавиће се у просторијама школе у понедјељак, 11.3.2024. године са почетком у 13.00 часова

Школа ће истакнути на огласној табли списак кандидата који испуњавају услове конкурса. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању и интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс. Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима. Неблаговремене и непотпуне пријаве кандидата на конкурс комисија неће разматрати, већ само евидентирати и донијети закључак којим се пријава одбацује.

***

ЈУ СШЦ "НИКОЛА ТЕСЛА" БРОД

КРАЉА ПЕТРА И ОСЛОБОДИОЦА ББ,

74450 БРОД

 

К О Н К У Р С  ЗА  ПРИЈЕМ  РАДНИКА У РАДНИ ОДНОС

 

 

  1. Професор њемачког језика – 1 извршилац са искуством и положеним стручним испитом, уговор о раду на одређено вријеме до краја школске 2023/24. године, за 6 часова редовне наставе седмично. У случају не испуњавања овог услова прихватит ће се пријаве кандидата које испуњавају остале прописане услове.

ОПШТИ И ПОСЕБНИ УСЛОВИ ЗА ПРИЈЕМ У РАДНИ ОДНОС

Општи услови за пријем у радни однос су:
1. Да је држављанин Републике Српске или Босне и Херцеговине, а то се доказује увјерењем о држављанству;
2. Да је пунољетан, а то се доказује изводом из матичне књиге рођених или копијом личне карте;
3. Да је радно способан, а то се доказује љекарским увјерењем о психофизичкој способности, које не може бити старије од шест мјесеци и које прилаже само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа;
4. Да није осуђиван правоснажном пресудом за кривична дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицима, злоупотребе опојних средстава, доказ о некажњавању школа ће прибавити службени путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа,
5. Да се не налази на евиденцији која се воде у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце, доказ ће школа прибавити службеним путем за изабраног кандидата а прије заснивања радног односа.
6. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем.

Поред општих услова за заснивање радног односа предвиђених Законом о раду («Сл.гласник Републике Српске», број: 01/16, 66/18, 91/21- одлука Уставног суда, 119/21 и 112/23 ), кандидати требају испуњавати и посебне услове прописане Законом о средњем образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске број: 41/18, 35/20, 92/20 и 55/23), Правилником о врсти стручне спреме наставника и стручних сарадника у стручним техничким и средњим стручним школама („Сл. гласник РС" број 29/12 и 80/14 и 83/15),

Правилником  о стручним профилима и звањима наставника и стручних сарадника у гимназији („Сл. гласник РС" број 20/12) и Правилником о поступку и програму за полагање стручног испита у средњој школи („Сл.гласник Републике Српске", број: 26/19).

Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем ( „Службени гласник Републике Српске" бр. 24/19) .

Уз потписану пријаву са кратком биографијом, е-mail адресом и контакт телефоном од стране кандидата који се пријављује на конкурс за пријем у радни однос, потребно је доставити документацију на основу које се доказују испуњеност општих и посебних услова и документација на основу које се врши бодовање критеријума за пријем и то :

  1. Овјерену фотокопију дипломе о завршеном првом циклусу  студијског програма у четворогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова , у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,
  2. Увјерење о положеној педагошко –психолошкој и дидактичко- методичкој групи предмета, које је дужан доставити кандидат за наставника који у току студија није положио педагошко-психолошку  и дидактичко-методичку групу предмета,
  3. Увјерење о положеном стручном испиту уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством и положеним стручним испитом,
  4. Увјерење да се кандидат ослобађа обавезе полагања стручног испита или да је положио разлику дијела испита у складу са правилником којим се регулише полагање стручног испита,
  5. Додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, ако у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,
  6. Извод из матичне књиге рођених или овјерену фотокопију личне карте,
  7. Увјерење о држављанству,
  8. Увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији  незапослених лица  која траже запослење,
  9. Увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца, уколико је расписан конкурс за пријем у радни однос лица са радним искуством,
  10. Увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом  или малољетним лицем, не старије од шест мјесеци,
  11. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено отаџбинског рата Републике Српске, ако се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,
  12. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије борца,
  13. Увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске ако се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида.

 

Право учешћа на Конкурсу имају и лица која су по прописима важећим до ступања на снагу Закона о средњем образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске" број 41/18, 35/20, 92/20 55/23) испуњавала услове у погледу профила и звања наставника. Право учешћа на конкурсу имају и лица  која су стекла радни стаж ван школе у трајању најмање годину дана у струци, уколико испуњавају остале услове прописане законом.

Кандидат који буде одабран по конкурсу ће прије заснивања радног односа доставити љекарско увјерење о здравственој способности за рад издато од стране надлежне установе, које не смије бити старије од шест мјесеци.

За кандидата који буде изабран по конкурсу школа ће прије заснивања радног односа од надлежног Центра јавне безбиједности затражити увјерење о неосуђиваности и увјерење да се не налази на евиденцији која се воде у Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце.

Пријаве са потребним документима доставити на адресу школе ЈУ Средњошколски центар „Никола Тесла" Брод, ул. Краља Петра Првог ослободиоца бр.7, 74450 Брод, у затвореној коверти са назнаком пријава на конкурс и на које радно мјесто се конкурише.

Кандидати су дужни доставити овјерене копије свих докумената и те копије неће бити враћене кандидатима.

Непотпуне и неблаговремене, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове неће се разматрати.

Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на огласну таблу школе.

Са кандидатима који су доставили потпуне и благовремене пријаве односно који испуњавају услове конкурса, тестирање и интервју ће се обавити 11.03.2024. године у 08,30 часова у просторијама школе. Кандидати се неће посебно позивати на тестирање и интервју, а ако се не појаве на тестирању или интервју,сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

Конкурс остаје отворен 8 дана од дана објављивања у дневним новинама.

***

ЈУ "МЕДИЦИНСКА ШКОЛА" ДОБОЈ

ПОП ЉУБИНА 31

74 000 ДОБОЈ

ЈАВНИ КОНКУРС

за пријем радника у радни однос

 

           Рачуновођа школе, пуно радно вријеме, на одређено вријеме, до повратка раднице са породиљског одсуства, са радним искуством у струци, које посједује лиценцу у складу са Законом који уређује област рачуноводства ............................................. 1 извршилац.  

          Поред општих услова предвиђених Законом о раду  („Службени  гласник Републике Српске" број 01/16, 66/18, 91/21 одлука Уставног суда Републике Српске, 119/21 и 112/23) кандидати треба да испуњавају и посебне услове предвиђене Законом о средњем образовању и васпитању („Службени гласник Републике Српске" број 41/18, 35/20, 92/20 и 55/23).

        Пријем у радни однос извршиће се у складу са Правилником о поступку за пријем у радни однос у средњој школи и начину бодовања критеријума за пријем („Службени гласник Републике Српске" број 24/19).

         Уз потписану  пријавџ  кандидат  је  дужан доставити:

1. увјерење  о  држављанству,

2. извод  из  матичне  књиге рођених или копију личне карте,

3. љекарско  увјерење  о  психофизичкој  способности  за  рад  које не може бити старије од шест мјесеци, и прилаже га само изабрани кандидат након извршеног избора по конкурсу, а прије заснивања радног односа,

4. увјерење да није осуђиван правоснажном  пресудом за  кривична  дјела  учињена  против  достојанства  личности, морала, службене дужности, трговине људима, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем, злоупотребе опојних средстава, (школа ће прибавити службеним  путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа),

5. увјерење о подацима из посебног регистра лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искоришћавања дјеце (школа ће прибавити службеним  путем за изабраног кандидата, а прије заснивања радног односа),

6. увјерење да против њега није покренут кривични поступак за дјела учињена против достојанства личности, морала, службене дужности, полног интегритета, злостављања дјетета, полног и другог насиља над дјететом или малољетним лицем (не старије од 3 мјесеца),

7. овјерену копију дипломе о завршеном првом циклусу студијског програма у четверогодишњем трајању са најмање остварених 240 ECTS бодова у којој је наведено стручно звање у одређеној области или еквивалент,

11. додатак дипломи који садржи податке о просјеку оцјена током студирања или увјерење високошколске установе о просјеку оцјена током студирања, уколико у дипломи не постоје подаци о просјеку оцјена,

12. увјерење издато од Завода за запошљавање о времену проведеном на евиденцији незапослених лица, за незапослена лица која се налазе на тој евиденцији,

13. увјерење о радном стажу издато од ранијег послодавца,

14. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу члана породице погинулог борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије породице погинулог борца,

15. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу борца Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије борца,

16. увјерење општинског/градског органа управе надлежног за борачко-инвалидску заштиту о утврђеном статусу ратног војног инвалида Одбрамбено-отаџбинског рата Републике Српске, уколико се ради о кандидату из категорије ратног војног инвалида,

17. сертификат о стеченом професионално-стручном звању сертификовани рачуновођа,

18. лиценцу у складу са Законом којим се уређује област рачуноводства (важећу лиценцу за обављање професионално стручне активности у звању сертификованог рачуновође).       

         Сви документи  се  достављају лично или путем поште  као овјерене  копије на  адресу: Поп Љубина 31, 74000 Добој, у затвореној коверти на којој је потребно назначити „за конкурс" и за које радно мјесто кандидат конкурише. Иста се неће враћати кандидатима.

        Непотпуне и неблаговремене пријаве, као и пријаве кандидата који не испуњавају услове конкурса, неће се разматрати.

        Школа ће списак кандидата који испуњавају услове конкурса поставити на сајт школе и на огласну таблу школе најкасније три дана прије заказаног тестирања и интервјуа, те се кандидати неће посебно позивати на тестирање и интервју, а уколико се не појаве на тестирању или интервјуу, сматраће се да су одустали од пријаве на конкурс.

       Тестирање кандидата који испуњавају услове предвиђене конкурсом одржаће се у просторијама школе, 12.3.2024. године у 10. 00 часова.

      Након тестирања обавиће се интервју.

      Конкурс  остаје  отворен  осам (8) дана од дана објављивања.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана