Величина просјечног пениса је...

Агенције
Величина просјечног пениса је...

Чувено питање добило је научни одговор: 13,12 цм је просјечна дужина пениса у ерекцији, а 9,16 центиметара у опуштеном стању.

Ови резултати имају за циљ да увјере мушкарце широм свијета да је величина њиховог пениса нормална и да је свака брига око тога непотребна.

Истраживање је обухватило преко 15 хиљада мушкараца, а тим истраживача је искористио податке да направи нове параметре које доктори могу користити како би утешили мушкарце који пате од анксиозности због малог пениса. Мушкарци, који некада и беспотребно развију бригу због величине нису свјесни проблема до којих их то може довести – асоцијално понашање, депресија, па чак и самоубиство.

У реалности, само 2,2 одсто мушке популације има заиста мали пенис, док исти проценат има натросјечно велики.

Истраживачи, који су мерили полне органе мушкарцима свих узраста у целом свијету нису пронашли да се раса везује за величину. Исто тако, истраживачи су оповргли теорију да се према величини мушког стопала може судити и његовом пенису.

Једино што би могло да баци сенку на ове резултате јесте чињеница да су у истраживању добровољно учествовали мушкарци који су поносни на величину свог пениса у односу на генералну популацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана