Супруг ју је варао, а она му је за освету стављала лаксатив у пиће и уништила Порше

Агенције
Супруг ју је варао, а она му је за освету стављала лаксатив у пиће и уништила Порше

Проживjела је осам мjесеци пакла.

Једна од најпознатијих британских предузетница која стоји иза бренда Ултимо, Мишел Моне (43) у јавности је позната као "краљица доњег рубља".

У фебруару ове године је издала аутобиографију под називом "My Fight To The Top " у којој је испричала све о њеном разводу са Мајклом.

Овај пар се 2008. године уселио у огромну вилу, какву је Мишел одувијек сањала. Она је патила од опсесивно-компулсивног поремећаја због ког није могла да трпи неред у сопственом дому. Мишел признаје да је то посљедица дубоког незадовољства и непланирано је о свему водила рачуна.

Међутим, проблеми у браку су почели још давне 1999. када је покренут бренд Ултимо. Иако су свађе биле константне а сексуални живот није ни постојао, Мишел није ни помишљала на развод. Она долази из средине у којој људи истрпе све, без обзира на околности.

У љето 2011. године је запослила Саманту Бан као шефа дизајна, која је била 9 година била млађа од Мишел.

“Пошто је имала проблема са својим дечком, узела сам је под своје и предложила јој да живи у нашој гостињској кући. Према Саманти сам се понашала као према члану породице. Међутим, убрзо је почела да претјерује”, сјећа се Мишел.

Почела је да флертује са Мајклом и у периоду Мишелиног одсуства ван земље, Саманта се успјешно трудила да дође на мјесто супруге. Када је Мишел то увидјела, питала га је да ли је истина да су љубавници, на шта јој је он одговарао "Ти си луда, мораш на љечење".

Једну ноћ јој је прекипјело јер их је затекла како се заједно враћају кући у пола ноћи. Послије тог инцидента су закључили да им је брак окончан, иако је Мајкл порицао превару. Како би све убиједила да није луда, унајмила је приватног детектива који је сликао сцене преваре на дјелу.

“Прво сам осјетила тугу, а онда бес. Мајклу сам послала поруку да је разоткривен и ножем изгребала његов Порше, а Самантине ствари сам избацила из куће”, сјећа се она.

Прељубнички пар је порицао све доказе, наводећи Мишел да плати за сву штету. Послије свега, наставили су да живе заједно наредних осам мјесеци. Супруг је покушао да је истера из куће, на шта је она одговарала подметањем лаксатива у кафу и бацањем одјеће у смеће.

За тих осам мјесеци пакла борили су се за премоћ у фирми, гдје је на крају Мишел побједила.

“Након свега Мајкл ме је оставио на миру. Чула сам да је заједно са Самантом основао фирму, и овом приликом им желим све најбоље”, рекла је Мишел за крај.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана