Шта мушкарци не воле у кревету

Новости
Шта мушкарци не воле у кревету

Ужасавају се досадног секса. Он се увијек одиграва испод покривача, у исто вријеме и са истим позама, без "зачина" и страсти

Да се не лажемо, секс је важан сваком мушкарцу и ако му не дајете довољно "слаткиша", на крају ћете га изгубити. А, какве даме мушкарци не воле у свом кревету?


- Не желе ону која је лоша у сексу. То је вјештина, као и вожња аутомобила. Неки су експерти, други лошији у томе, али сви имамо идеју о томе шта је добро, а шта лоше. Недостатак ентузијазма, ритма, креативности и лоша техника јесу неке од ствари које мушкарцима сметају.

- Ужасавају се досадног секса. Он се увијек одиграва испод покривача, у исто вријеме и са истим позама, без "зачина" и страсти. То је она тачка када вам се уживање у партнеровом тијелу учини више као дужност него потреба условљена жељом.

- Оно што највише мрзе је када жене секс користе као оружје. Ако сте љуте и желите да га натјерате на нешто, нека вам вођење љубави не буде бојно поље. Проблем ријешите разговором, а секс искористите за слатко помирење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана