Порука фрајера из Београда хит на мрежама: Дјевојке престаните, изгледате као месо у витринама!

Б92
Порука фрајера из Београда хит на мрежама: Дјевојке престаните, изгледате као месо у витринама!

"Да ли заиста желите да будете део витрине са изложеним месом које се наравно једном употреби, засити се човек, и следећи дан гледа друго парче?", запитао се један Личанин стациониран у Београду. Он се на фејсбуку представља као Capitano, а његов статус је изазвао потпуну еуфорију на друштвеним мрежама.

Његово виђење фотографија дјевојака по друштвеним мрежама вам преносимо у цијелости...


"Хајде да пробамо да будемо реални у наредних неколико редова.
Неко вријеме само хтио да урадим овакву фотку, чисто да разјаснимо нешто.
Реално и објективно гледано 99 од 100 мушкараца би, на сам ово приказано на фоткама, рекло да би спавало са сваком дјевојком са фотке.
Лијепе задњице, допадљиве позе, па зашто да не?

Али, друга чињеница је да би бар 95 од тих 99 мушкараца само спавало са дотичним дјевојкама и никад им се више јавило, евентуално можда кад поново добију потребу, а немају нову задњицу за дате потребе.

Да ли су ти мушкарци криви за тај приступ? Па донекле и јесу, поприлично је површан.
Али, да ли је тим мушкарцима понуђено нешто посебно више од тона и брда истих фотки, истих поза, истих филтера, истих приказа који немају на шта друго да инспиришу осим на базичне инстинке?

Јесте, али у јако јако малом проценту.
Заиста покушавам да вам дочарам нешто битно.

Уколико константно избацујете фотке у тој једној или те двије три позе у којима добро испадате, и притом на фоткама константно избацујете задњицу или груди, небитно да ли у купаћем или у доњем вешу, или неком шортсу/краткој хаљини/сукњи који вам пола задњице открива, како можете да очекујете од било ког мушкарца да вас гледа као нешто друго осим сексуалног објекта?

Заиста не разумијем, ево објасни ми ситуацију гдје неко нон-стоп избацује груди и задњицу а замишља како га неко упознаје са родитељима и гледа као стуб емотивне и стабилне везе која му испуњава живот? Ајде? Како?

И, катастрофа вам је ово што све више радите у посљедње вријеме, тотално исјечете лице или га прекријете косом, или затамните, глумите неку умјетност, а у ствари изгледа као месо у витринама и свако само гледа добро парче да узме да искористи, и крај. Размислите мало о томе.

Да ли заиста желите да будете део витрине са изложеним месом које се наравно једном употреби, засити се човјек, и слиједећи дан гледа друго парче?

Заиста ми је криво што је дошло овакво вријеме, што су се вриједности пореметиле и постале потпуно базичне, дубина нула, никакве приче иза свега, све празно.

Намјерно нисам искористио фотке које виђам код мојих пријатељица на фејсу, да се нека не увреди, него сам скинуо насумичне са интернета, али реално, кад сте се саме дале тако површно и примитивно, не видим да имате икаквих права да се жалите на то како вас ко гледа или ради са том понудом.

Хоћу само, за крај, да кажем да ми је јако драго што имам пар особа у пријатељима које су јако сексипилне, крајње атрактивне, врло пожељне, али немају ни једну једину оваку "витрина фотку", већина је у хаљинама, елегантна, дамска издања, и неријетко са осмијехом, природним, искреним, топлим који заправо највише разоружа.

Е, такве дјевојке пожелиш да држиш за руку, доведеш родитељима, прошеташ са њом градом, изјавиш да је твоја у јавности, милујеш и мажиш, а и доведеш до оног позитивног лудила кад останете сами.
Живеле даме, којих је све мање, а за остале навијајмо да се освијесте прије него буде прекасно".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана