Пет поза које би даме радо избациле из секса

Б92
Пет поза које би даме радо избациле из секса

Припаднице љепшег пола су признале да им ово није занимљиво и не пали их превише…

Иако би сви у порно-индустрији рекли да су ове секс-позе веома еротске и створене да узбуркају страсти у кревету, то не значи да их жене у стварности воле.


Многе даме су истакле да им слиједеће позе у сексу иду на живце, јер су превише напорне и незанимљиве, док мушкарци воле да их понављају.

69

Иако ова поза изгледа веома забавно на екрану, она је у реалности често веома неудобна. Припаднице љепшег пола истичу да се не осјећају пријатно и да је то права вратоломија за њих.

Стојећи

Да, ово је још једна од захтјевних поза, а даме су рекле да осјећај није ништа посебно.

У кади

Многи филмови су нам показали како секс под тушем може да изгледа дивље, секси и романтично. У стварности? Обично је ријеч о напору, јер оба партнера морају да буду веома фокусирани на сваки покрет, како нешто не би пошло по злу.

Обрнута каубојка

Иако мушкарци углавном обожавају ову позу, будите сигурни да то не важи за жене. Поза у којој је жена на врху им је увијек пожељна, али окретање леђа им не представља задовољсто.

Ноге иза главе

Ово је још једна вратоломија коју су припаднице љепшег пола истакле као превише захтјевну. Секс јесте ужитак, а ово им заправо не прија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана