Несвакидашња исповијест жене која је изнајмљивала мушкарце

Агенције
Несвакидашња исповијест жене која је изнајмљивала мушкарце

Документарни филм "Жене које су платиле секс", у режији манекенке Џоди Марш, снимљен је у Америци. У њему се појављује Синди (46) која открива своја искуства са мушким ескортом.

"Нисам имала предрасуде, помислила сам да би то могло да буде забавно искуство и шанса да проведем вријеме са згодним мушкарцем који ће ми посветити пажњу", рекла је Синди у Јутарњем програму на "ИТВ".

Развела се прије неколико година и дуго није имала везу… Потом је ријешила да унајми мушкарца.

-Прво сам жељела да се са својом пратњом само добро забавим. Ишли смо на јогу, а кад је ријеч о хемији, нисам се оптерећивала тиме да ли ће доћи до неке веће привлачности – прича она.

Послије заједничке вечере, завршили су у кревету…

-Знала сам у шта сам се увукла. Било је шта је било. Он је био неодолијив, заиста сладак. Међутим, у исто вријеме нисам дозволила да се моје срце умијеша. Допало ми се што сам својим новцем то могла да добијем. Иначе, тај мушкарац је у дугој вези и отац је једног дјетета- испричала је Синди и поручила свим женама да пробају оваквог мушкарца, барем једном у животу. Такође је навела да је веома важно да емоције држите под контролом.

На њену причу, надовезала се и Џоди Марш која је из Британије: "Морала сам да дођем у Америку да нађем приче. Енглескиње унајмљују мушку пратњу, али неће да причају о томе. Не знам зашто… Ја сам имала искуство са мушком пратњом. Унајмила сам га послије вишегодишње сексуалне апстиненције".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана