Најбољи трикови да оживите сексуални живот

Агенције
Најбољи трикови да оживите сексуални живот

Сексолог Ники Голдстајн одлучила је да подијели једноставне трикове који ће поново покренути страст међу супружницима након рођења дјетета.

Др Ники каже да постоје неколико једноставних трикова који ће вам помоћи да повратите, помало заборављену страст, која је можда остављена по страни због бриге о дјеци.


"Прво, морате да направите паузу. Под паузом мислим да престанете да се трудите да будете савршени, родитељство је већ довољно тешко", каже она – "Једном када у спаваћу собу уђете без притиска, ствари ће се много лакше одвијати"

Како каже, у првим данима родитељства важно је да родитељи смисле алтернативе сексу.

"Умјесто класичног секса, нађите начине да се додирујете јер управо то подстиче хормон секса. Лезите једно другог и само се мазите и љубите", саветује.

Дакле, не очајавате што још увијек нисте спремни за секс, радујте се алтернативним начинима задовољења.

Друго, важно је да имате "златних сат времена" сваки дан.

"Многи парови имају рутину увече. Ставе дјецу у кревет и онда наставе са својим обавезама или гледањем телевизије. Е, овдје треба да нагласите важност секса и поставите га као приоритет умјесто телевизије"

Иначе, резултати недавног истраживања у Аустралији су показали да парови обично послије двије године упадну у рутину што води до отуђења и недостатка сексуалног живота.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана