Ако сте мислили да га ово узбуђује, у заблуди сте

Агенције
Ако сте мислили да га ово узбуђује, у заблуди сте

Престаните да размишљате о свим оним стварима везаним за секс које би требало да учините и једноставно – уживајте у сексу, савјетује Френк Кобола у магазину "Cosmopolitan".

Ви: Уздишете и стењете прегласно како бисте показали да уживате

Шта он мисли: Уздаси, звуци и прљав говор увијек су добродошли, али умјесто на викање, најбоље би било да се фокусирате на постизање оргазма. Радите оно што вама прија, а не оно што мислите да мушкарац од вас.

Ви: Причате бебећим гласом

Шта он мисли: Већина мушкараца никада, али заиста никада не жели да чује бебећи говор у кревету. Да ли заиста мислите да је привлачно претварати сте да сте беба док неко покушава да има сексуални однос с вама?

Ви: Уврћете косу да бисте му дали на знање да вам се свиђа.

Шта он мисли: Истина је да неки момци то воле, али Френк Кобола сматра да постоји гомила других начина да докажете да вам је стало - ако је мушкарац на добром путу, нећете ни морати да се трудите да покажете да се добро забављате јер ће се ствари једноставно дешавати саме од себе.

Ви: Изговарате његово име изнова и изнова

Шта он мисли: Пар пута је сасвим довољно, не и обавезно (мада је врло узбуђујуће). Само га немојте непрестано понављати како јадан човјек не би помислио да је упао у временску петљу.

Ви: Легли сте и чекате да ваш партнер све одради сам

Шта он мисли: Да, тачно је да постоје мушкарци који више воле да буду доминантни у кревету, али ваш партнер сигурно се неће бунити ако преузмете иницијативу. Међутим, ако сте по природи субмисивни, и то је у реду – једноставно будите то што јесте.

Ви: Очи су вам стално затворене, чак и када заиста желите да видите шта се дешава

Шта он мисли: Тачно је да поглед очи у очи некада може да буде непријатан, али је крајње уврнуто да скоро све вријеме жмурите. То значи да: а) не желите да гледате свог партнера, б) у том тренутку замишљате неког другог.

Ви: Облачите компликован секси доњи веш сваки пут пред секс

Шта он мисли: Мале су шансе да би већина мушкараца била изненађена да на својој драгој угледа пар бабских гаћа јер јој је све остало на прању. Дефинитивно не морате из дана у дан да носите секси веш. Или било какав веш. Мушкарци ионако то виде само као додатну препреку на путу ка вашем нагом тијелу.

Ви: Упорно се трудите током секса да вам се не размаже шминка или вам се коса не рашчупета.

Шта он мисли: Секс подразумијева доста акције, тако да је то неизбежно. А рачшупана ваша коса након акције прилично је секси. Савршено сређена жена послије секса звучи... прилично досадно.

Ви: Не говорите да вам нешто не прија

Шта он мисли: Док год не почнете да му наређујете, све је у реду. Али дефинитивно није у реду да ћутите ако вам нешто смета. Имајте на уму да, док год му помажете да достигне оргазам, ваш партнер се неће жалити. А ако се којим случајем жали – његов проблем.

Ви: Не буните се ако нисте достигли врхунац

Шта он мисли: Сваки у кревету иоле пристојан мушкарац потрудиће се да достигнете оргазам прије него што он достигне свој. Уколико то није случај, није вас вредан. Узмите у обзир само да постоји велика разлика између "не може" и "неће" – понекад је веома тешко задовољити жену, али битно је да се труди, зар не?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана