Покренута кампања дугорочних ненамјенских кредита

Срна
Покренута кампања дугорочних ненамјенских кредита

Бањалука - Адико банка Бањалука покренула је нову кампању дугорочних ненамјенских Рестарт кредита с износом до 80.000 КМ и роком отплате до 15 година, са фиксном каматном стопом током цијелог периода отплате кредита.

Обезбјеђење кредита остварује се без жираната и без хипотеке, а ова кредитна понуда важиће до 31. марта, саопштено је из ове банке.


Кредити су намијењени клијентима који, на брз и једноставан начин, желе да ријеше постојећа финансијска задужења у другим банкама по питању кредита и кредитних картица, уз могућност одабира износа кредита, рока отплате, као и датума доспијећа рате.

Клијенти ће имати могућност да поред износа с којим затварају финансијске обавезе у другим банкама, истовремено аплицирају за додатна средства с којима ће моћи слободно да располажу.

Ова кредитна понуда дизајнирана је с намјером да се клијентима омогући да лакше управљају личним финансијама уз знатно смањење мјесечних издатака, те да једним кредитом ријеше све финансијске обавезе, обједињујући их у једну, мању рату.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана