За сузе нема времена нови сингл Ван Гога

Миланка Митрић
За сузе нема времена нови сингл Ван Гога

Пуних пет година након изласка претходног студијског албума, група "Ван Гог" најавила је десети албум "Море без обала". За први сингл и својеврсну најаву албума одабрали су пјесму "За сузе нема времена".

Албум "Море без обала" доноси талас свјежине звука кроз десет нових пјесама јаког енергетског набоја, уз примјесу препознатљивог вангоговског звука.

- Наш нови албум се зове "Море без обала" и некако као да је све песме на њему кроз језик симболике пробудила и покренула самоћа, која се као велика пустиња некако баш одомаћила у мени, обула је папуче. Размишљање о томе колика је заправо разлика између човека у пустињи и пустиње у човеку, и свих крајности кроз чињенице да човек може постојати хиљаду година, а да није живео ниједан дан, покренуло је у мени на неки нови начин лавину другачијих нота и стихова - рекао је за "Глас Српске" фронтмен, вокални солиста и гитариста бенда Звонимир Ђукић Ђуле.

Говорећи о новим пјесмама, Ђукић је нагласио да је инспирација највише произашла из тишине.

- Ухватим себе да причам са својом тишином, пролазећи кроз разна искушења, али овога пута као да ми је тишина одговорила кроз ехо, онако тихо да не чује нико - да за сузе више нема времена. Послушао сам је - казао је Ђукић.

Албум "Море без обала", у "Ван Гог продукцији", на тржишту региона појавиће се 13. фебруара 2019. године, а биће доступан и на свим актуелним платформама за скидање музике.

- Предлажемо вам да иза себе у старој години оставите све оно што вас није чинило срећнима, и да се са осмехом окренете онима које највише волите, јер, ипак - "За сузе нема времена". Воли вас и срећну Нову, 2019. годину од срца вам жели ваш "Ван Гог" - поручили су чланови бенда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана