Додик: Божић - прилика за окупљање породице

Срна
Додик: Божић - прилика за окупљање породице

Бањалука - Предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик изјавио је да је Божић прилика за окупљање породице, те да је важно да људи буду посвећени једни другима.

“Важно је да будемо посвећени једни другима, да се забораве сви неспоразуми и да се окренемо заједничком животу у оквиру породице, драгих људи, да свима пожелимо добро, а да онима, који су некада према нама можда и згрешили, опростимо и да на овом простору живимо живот достојан човјека и народа који овдје живи”, рекао је Додик новинарима у Бањалуци.

Он је свим православним вјерницима честитао Бадњи дан и сутрашњи Божић традиционланим поздравом “Мир Божији, Христос се роди!”.

Предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић истакла је важност окупљања за Божић, указујући да је то вријеме за слање добрих порука, али и да се покажу вриједности на којима почивају Република Српска и друштво.

“Задовољна сам што Република Српска иде стабилно у будућност и да смо економски и политички стабилни и јаки”, поручила је Цвијановићева.

Она је честитала Божић свим вјерницима који га прослављају, као и Дан Републике свим грађанима Републике Српске.

Његово преосвештенство епископ бањалучки Јефрем служио је Вечерње богослужење у Храму Христа Спаситеља у Бањалуци и освештао бадњак у присуству предсједавајућег Предсједништва БиХ Милорада Додика и предсједника Републике Српске Жељке Цвијановић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана