Srebrenica: Maksimović prešao u DNS

K. Ć.
Srebrenica: Maksimović prešao u DNS

Srebrenica - Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Cvijetin Maksimović napustio je stranku koju je u Srebrenici vodio od njenog osnivanja i prešao u DNS.

Maksimović je rekao da je prešao u DNS zbog toga što ta stranka ima znatno bolju stranačku infrastrukturu, brine o članstvu i ima bolju unutarstranačku saradnju.

- Odlučio sam da poslije 17 godina članstva i rada napustim PDP zbog loše komunikacije rukovodstva stranke sa opštinskim odborima. Razlog je i to što nekoliko ljudi ostvaruje svoje interese i ciljeve, a zanemaruju članstvo i stanje na terenu, odnosno probleme sa kojima se suočavaju opštinski odbori - rekao je Maksimović.

Dodao je da očekuje korektniji odnos, bolju saradnju i znatno bolje rezultate DNS-a u odnosu na PDP na predstojećim lokalnim izborima u Srebrenici.

Maksimović očekuje da će DNS na predstojećim lokalnim izborima osvojiti više mandata te da će značajnije uticati na formiranje vlasti i donošenje odluka koje će dovesti do stvaranja boljih uslova za život i realnije raspodjele budžetskog novca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana