Šta Jahorina nudi za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika

ATV
Šta Jahorina nudi za vrijeme prvomajskih i vaskršnjih praznika

JAHORINA - Direktor Olimpijskog centra „Jahorina“ Dejan Ljevnaić najavio je danas aktivnosti na olimpijskoj ljepotici povodom prvomajskih i vaskršnjih praznika te dodao da se uveliko pripremaju za otvaranje ljetnje sezone.

On je rekao da je planina uvijek dobar izbor, čak i za praznike koji nam predstoje, a Jahorina je planina koja je otvorena 365 dana u godini.

„Od 1. do 6. maja, posetiocima će biti na raspolaganju gondola Poljice, Avantura park, i, ako vremenski uslovi dozvole, još nekoliko adrenalinskih atrakcija. Olimp bar će biti otvoren svakog dana, kao i naše atrakcije, od 10 do 17 časova. Svakako preporučujem i naše smeštajne kapacitete u okviru kojih pripremili promotivne cene za praznike. Rezervacije i sve informacije su dostupne putem mejla na adresu [email protected]”, izjavio je Ljevnaić.

Istakao je da se pripremaju za otvaranje ljetnje sezone u periodu od 27. do 30. jun. Najavio je niz nevjerovatnih aktivnosti koje su spremne za nezaboravan boravak na Jahorini.

„Imamo najduži Alpine koster u jugoistočnoj Evropi, Avantura i adrenalin park, vozić za panoramsku vožnju, kao i mogućnost uživanja u panoramskoj vožnji gondolom koja vam pruža pogled koji oduzima dah. Za ljubitelje brzine i avanture, tu je karting, prvi takve vrste of-rod u regionu, kao i x-raycer za djecu. Za one koji vole šetnje i biciklizam, pripremili pružiti predivne pejzaže Jahorine. Za ljubitelje adrenalina, imamo ziplajn koji će vam nezaboravno iskustvo letenja iznad jezera“, rekao je Ljevanić novinarima.

Jezero takođe nudi mnogo aktivnosti - od kajaka i pedalina, do uredne staze i opuštanje. Za ljubitelje konjičkog sporta, tu je jahanje konja kako na poligonu, tako i u prirodnom okruženju.

„Za naše najmlađe posjetioce tu je dječije igralište, gdje mogu da se igraju i zabave. Takođe, imamo stadione za treninge, a organizujemo i tim bilding događaje za grupe koje žele da se povežu kroz različite aktivnosti na planini. Od ovog ljeta naši posjetioci će imati priliku da uživaju u novom sadržaju smještenom na plato Poljice -trampolina prilagođena i atraktivan i za djecu i za odrasle“, kazao je direktor OC „Jahorina“.

Pored ovih atrakcija, rukovodstvo Olimpijskog centra organizuje veliki broj događaja od kojih je definitivno najveći Janorina Ultra trejl - međunarodno priznat događaj, bodovan ITRA i koji će dovesti na planinu i u Republiku Srpsku oko 5 000 takmičara i posjetioca. Ove godine je 10 jubilarno izdanje i po prvi put u regiji 100 milja je na raspolaganju za takmičare, a kao glavna nagrada ističe se automobil za mušku i za žensku konkurenciju.

„Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez predanog rada tima OC Jahorina ali i bez podrške Vlade Republike Srpske i predsjednika Milorada Dodika koji znaju vrijednost Jahorine i prepoznaju da je Jahorina planina koja pruža korist ne samo ljudima koji su vlasnici hotela i imanja na Jahorini nego svom lokalnom stanovništvu naše regije“, naveo je on.

U toku ljeta je obezbijeđeno šest dana potpuno besplatnih stanovnicima Istočnog Sarajeva, da dožive Jahorinu i uživaju u svim njenim ljepotama, istakao je Ljevanić. Radi se o terminima 13. i 14.jul, 10. i 11.avgusta i 7. i 8. septembra.

 

Uz to već su definisani i promo periodi za ovo ljeto:

27. - 30.6.- popust 30%

25. - 28.7.- popust 50%

29.8. - 1.9.- popust 40%

19. - 22.9. - popust 50%

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana