Шта Јахорина нуди за вријеме првомајских и васкршњих празника

АТВ
Шта Јахорина нуди за вријеме првомајских и васкршњих празника

ЈАХОРИНА - Директор Олимпијског центра „Јахорина“ Дејан Љевнаић најавио је данас активности на олимпијској љепотици поводом првомајских и васкршњих празника те додао да се увелико припремају за отварање љетње сезоне.

Он је рекао да је планина увијек добар избор, чак и за празнике који нам предстоје, а Јахорина је планина која је отворена 365 дана у години.

„Од 1. до 6. маја, посетиоцима ће бити на располагању гондола Пољице, Авантура парк, и, ако временски услови дозволе, још неколико адреналинских атракција. Олимп бар ће бити отворен сваког дана, као и наше атракције, од 10 до 17 часова. Свакако препоручујем и наше смештајне капацитете у оквиру којих припремили промотивне цене за празнике. Резервације и све информације су доступне путем мејла на адресу [email protected]”, изјавио је Љевнаић.

Истакао је да се припремају за отварање љетње сезоне у периоду од 27. до 30. јун. Најавио је низ невјероватних активности које су спремне за незабораван боравак на Јахорини.

„Имамо најдужи Алпине костер у југоисточној Европи, Авантура и адреналин парк, возић за панорамску вожњу, као и могућност уживања у панорамској вожњи гондолом која вам пружа поглед који одузима дах. За љубитеље брзине и авантуре, ту је картинг, први такве врсте оф-род у региону, као и x-раyцер за дјецу. За оне који воле шетње и бициклизам, припремили пружити предивне пејзаже Јахорине. За љубитеље адреналина, имамо зиплајн који ће вам незаборавно искуство летења изнад језера“, рекао је Љеванић новинарима.

Језеро такође нуди много активности - од кајака и педалина, до уредне стазе и опуштање. За љубитеље коњичког спорта, ту је јахање коња како на полигону, тако и у природном окружењу.

„За наше најмлађе посјетиоце ту је дјечије игралиште, гдје могу да се играју и забаве. Такође, имамо стадионе за тренинге, а организујемо и тим билдинг догађаје за групе које желе да се повежу кроз различите активности на планини. Од овог љета наши посјетиоци ће имати прилику да уживају у новом садржају смјештеном на плато Пољице -трамполина прилагођена и атрактиван и за дјецу и за одрасле“, казао је директор ОЦ „Јахорина“.

Поред ових атракција, руководство Олимпијског центра организује велики број догађаја од којих је дефинитивно највећи Јанорина Ултра трејл - међународно признат догађај, бодован ИТРА и који ће довести на планину и у Републику Српску око 5 000 такмичара и посјетиоца. Ове године је 10 јубиларно издање и по први пут у регији 100 миља је на располагању за такмичаре, а као главна награда истиче се аутомобил за мушку и за женску конкуренцију.

„Ништа од овога не би било могуће без преданог рада тима ОЦ Јахорина али и без подршке Владе Републике Српске и предсједника Милорада Додика који знају вриједност Јахорине и препознају да је Јахорина планина која пружа корист не само људима који су власници хотела и имања на Јахорини него свом локалном становништву наше регије“, навео је он.

У току љета је обезбијеђено шест дана потпуно бесплатних становницима Источног Сарајева, да доживе Јахорину и уживају у свим њеним љепотама, истакао је Љеванић. Ради се о терминима 13. и 14.јул, 10. и 11.августа и 7. и 8. септембра.

 

Уз то већ су дефинисани и промо периоди за ово љето:

27. - 30.6.- попуст 30%

25. - 28.7.- попуст 50%

29.8. - 1.9.- попуст 40%

19. - 22.9. - попуст 50%

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана