Сребреница: Максимовић прешао у ДНС

К. Ћ.
Сребреница: Максимовић прешао у ДНС

Сребреница - Предсједник Општинског одбора ПДП-а Цвијетин Максимовић напустио је странку коју је у Сребреници водио од њеног оснивања и прешао у ДНС.

Максимовић је рекао да је прешао у ДНС због тога што та странка има знатно бољу страначку инфраструктуру, брине о чланству и има бољу унутарстраначку сарадњу.

- Одлучио сам да послије 17 година чланства и рада напустим ПДП због лоше комуникације руководства странке са општинским одборима. Разлог је и то што неколико људи остварује своје интересе и циљеве, а занемарују чланство и стање на терену, односно проблеме са којима се суочавају општински одбори - рекао је Максимовић.

Додао је да очекује коректнији однос, бољу сарадњу и знатно боље резултате ДНС-а у односу на ПДП на предстојећим локалним изборима у Сребреници.

Максимовић очекује да ће ДНС на предстојећим локалним изборима освојити више мандата те да ће значајније утицати на формирање власти и доношење одлука које ће довести до стварања бољих услова за живот и реалније расподјеле буџетског новца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана