Banjaluka: Učenici Poljoprivredne škole pušili i prodavali marihuanu

Jasmina Perišić
Banjaluka: Učenici Poljoprivredne škole pušili i prodavali marihuanu

Banjaluka - Da je droga sve zastupljenija i u školskim klupama, potvrdila je racija u Poljoprivrednoj školi Banjaluka, tokom koje je policija kod tri učenika pronašla marihuanu.

Ovaj događaj šokirao je nastavnike i roditelje, koji su rekli da im ni na kraj pameti nije bilo da djeca konzumiraju drogu u školi, a još manje da su od toga razvili biznis.

"Glas Srpske" saznaje od izvora bliskog istrazi da se ovoj pojavi ušlo u trag kada je policija dobila dojavu da učenici diluju drogu ispred škole.

- Na velikim odmorima su učenici, koji su inače poznati po problematičnom ponašanju, usred školskog dvorišta pušili i prodavali marihuanu. Riječ je o starijim đacima. Strašno je što jedan od njih nije čak ni punoljetan - rekao je izvor.

Jedan od roditelja, koji nije želio da mu objavimo ime, istakao je da mu je kćerka ispričala da se, osim đaka Poljoprivredne škole, na igralištu mogu često vidjeti stariji sumnjivi mladići i djevojke.

- Druga djeca nisu željela da prijave problematične učenike, jer su se plašili da će se naći na njihovoj meti, pa su ih zaobilazili. Međutim, bilo je i onih koji su htjeli da se dokažu, pa su pušili marihuanu - rekao je roditelj.

 

Opštinrije pročitajte u štampanom ili elektronskom izdanju "Glasa Srpske"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana