Za liječenje Ane Gloginje iz Drvara za dan prikupljeno 25.000 KM

RTRS
Za liječenje Ane Gloginje iz Drvara za dan prikupljeno 25.000 KM

DRVAR - Za liječenje samohrane majke Ane Gloginje iz Drvara u Turskoj za jedan dan je na dva humanitarna događaja prikupljeno oko 25.000 KM.

Gloginja je izrazila veliku zahvalnost organizatorima i istakla da su njen grad i sugrađani još jednom pokazali jedinstvo.

- Bez riječi sam. Moj grad i sugrađani su pokazali da su uvijek tu jedni za druge. Još malo pa sam skupila za novac za operaciju. Poslije je potrebno skupiti novac za putne troškove, boravak i rehabilitaciju u Turskoj - rekla je Gloginja.

Ona je objasnila da je u toku jednog dana organizovan humanitarni koncert Amaterskog kulturno-umjetničkog društva /AKUD/ "Mira Lukač" u Radničkom domu i muzičkih izvođača porijeklom iz Drvara u hotelu "Drvar".

Crveni krst opštine Drvar pokrenuo je i humanitarnu akciju "Svi za Anu" u okviru koje se do 31. maja pozivom na "M:telov" broj telefona 1432 može darovati jedna KM za njeno liječenje.

Pomoć se može uplatiti i na žiro račun Ane Gloginje otvoren kod Inteza Sanpaolo banke 1544119994900135.

Dvadesetdevetogodišnja Ana Gloginja ranjena je 2019. godine kada je na radnom mjestu u ugostiteljskom objektu iz službenog pištolja ranio u kičmu policijski službenik.

Ljekari su joj jedva spasili život, a ona je od tada nepokretna. Sada nastoji da prikupi novac za operaciju u Turskoj za šta joj je potrebno 26.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana