Николина све ближе остварењу сна

М. Л.
Николина све ближе остварењу сна

Котор Варош - Захваљујући вриједним мајсторима који су јуче започели зидање куће за десетогодишњу Николину Јеросимовић и њене родитеље, ова породица из Језерке код Котор Вароша све је ближе остварењу највећег сна, да коначно има топли дом.

Јеросимовићи живе у неусловној дрвеној бараци површине три квадрата. Преживљавају у једној просторији која је и спаваћа и дневна соба, али и кухиња, док купатило ни немају. Кућу у којој су живјели прије девет година спалио је гром и од тада траје њихова борба за голи опстанак. Након што је "Глас Српске" у фебруару објавио потресну причу о овој породици, позиви и помоћ почели су свакодневно да стижу на адресу Јеросимовића. Један од организатора хуманитарне акције, власник Радио-станице "Снага Крајине" Миломир Дафунић са својом екипом упустио се у велику хуману мисију да десетогодишњој Николини испуни жељу и да идући рођендан прослави у топлом дому.

- Надам се да ћемо до краја дана завршити зидање и излити стубове. Све иде по плану и све смо ближе циљу да наша Николина коначно добије своју собу - рекао је јуче Дафунић.

Осмијех на лице плавокосе дјевојчице измамио је и нови бицикл који је добила на поклон од породице Дафунић.

Сви који желе помоћи да Николина што прије добије топли дом могу уплатити новац на име Миломир Дафунић, жиро рачун број: 567-241-59004918-21 са назнаком "уплата за Јеросимовиће" или позвати број 066/971-687.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана