Nikolina sve bliže ostvarenju sna

M. L.
Nikolina sve bliže ostvarenju sna

Kotor Varoš - Zahvaljujući vrijednim majstorima koji su juče započeli zidanje kuće za desetogodišnju Nikolinu Jerosimović i njene roditelje, ova porodica iz Jezerke kod Kotor Varoša sve je bliže ostvarenju najvećeg sna, da konačno ima topli dom.

Jerosimovići žive u neuslovnoj drvenoj baraci površine tri kvadrata. Preživljavaju u jednoj prostoriji koja je i spavaća i dnevna soba, ali i kuhinja, dok kupatilo ni nemaju. Kuću u kojoj su živjeli prije devet godina spalio je grom i od tada traje njihova borba za goli opstanak. Nakon što je "Glas Srpske" u februaru objavio potresnu priču o ovoj porodici, pozivi i pomoć počeli su svakodnevno da stižu na adresu Jerosimovića. Jedan od organizatora humanitarne akcije, vlasnik Radio-stanice "Snaga Krajine" Milomir Dafunić sa svojom ekipom upustio se u veliku humanu misiju da desetogodišnjoj Nikolini ispuni želju i da idući rođendan proslavi u toplom domu.

- Nadam se da ćemo do kraja dana završiti zidanje i izliti stubove. Sve ide po planu i sve smo bliže cilju da naša Nikolina konačno dobije svoju sobu - rekao je juče Dafunić.

Osmijeh na lice plavokose djevojčice izmamio je i novi bicikl koji je dobila na poklon od porodice Dafunić.

Svi koji žele pomoći da Nikolina što prije dobije topli dom mogu uplatiti novac na ime Milomir Dafunić, žiro račun broj: 567-241-59004918-21 sa naznakom "uplata za Jerosimoviće" ili pozvati broj 066/971-687.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana