"Можемо ли да видимо Нолетову задњицу?" Нестварне сцене, Ђоковић и Надал као никада прије, публика у трансу! ВИДЕО

Blic.rs
"Можемо ли да видимо Нолетову задњицу?" Нестварне сцене, Ђоковић и Надал као никада прије, публика у трансу! ВИДЕО

МЕЛБУРН - Тениска публика у Мелбурну уживала је на спектакуларном догађају који је уприличен на терену "Род Лејвер" арене, у којој се иначе игра финале Аустралијан опена, а чији је почетак заказан за наредни понедељак.

Са намјером да се скупи што више новца за опоравак Аустралије од катастрофалних пожара, на хуманитарни спектакл дошли су Новак Ђоковић, Роџер Федерер, Серена Вилијамс, Рафаел Надал, Наоми Осака, Каролина Вознијацки, Стефанос Циципас, Петра Квитова, Александар Зверев, Коко Гауф, Доминик Тим и Ник Кирјос, а није требало дуго да прође да би навијачи уживали.

"Трудимо се највише што можемо, за тебе", поручио је Ноле "капитену" Серени, а онда је покушао да сигнализира иза леђа где да његов дубл партнер, Надал, сервира.

И, док се публика смејала због цјелокупне ситуације која се тада одвијала на терену, из табора ривала зачуо се глас: "Камермане, можемо ли да видимо Новакову задњицу?", што је заправо била жеља да се види шта Ђоковић показује Рафи, где да сервира у одлучујућем моменту.

Новак се на то, као и навијачи, насмејао, па "наредио" Шпанцу следећу акцију:

"Одсервирај ас!".

И, тако је и било, баш на меч-лопту у надметању дублова подељених на тимове Каролине Вознијацки и Серене Вилијамс.

Послије ове победе, Надал је открио да су, у разговору са Роџером Федерером, остали учесници овог хуманитарног спектакла решили да заједно донирају 250.000 аустралијских долара, што је око 154,7 хиљаде евра, као помоћ у отклањању посљедица страшних пожара који су захватили Аустралију.

Сам догађај је протекао уз многобројне занимљиве моменте, попут ситуације када је Ник Кирјос "храбрио" Роџера Федерера да има добар рад ногу.

Бриљирале су и тенисерке, попут Каролине Вознијацки и њеног "твинера" или Наоми Осаке која је попут детета молила Стефаноса Циципаса да замене места.

У овом спектаклу учествовала је и једна жена која ради као ватрогасац у Аустралији, а било је и тениске магије, попут Рафиног волеја без гледања,  али и обостраних мајсторија у сингл дуелу Федерера и Кирјоса, који је недавно у сузама и започео акцију да се асови окупе како би помогли отклањању посљедица ове катастрофе.

Догађај је приређен под затвореним кровом, јер је ужасан квалитет ваздуха, а потом и киша која је пала, двапут прекидала квалификације за Аустралијан опен ове среде.

Организатори Аустралијан опена се надају да ће најављена олуја бар мало "прочистити" ваздух, али његово загађење је огромно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана