"Možemo li da vidimo Noletovu zadnjicu?" Nestvarne scene, Đoković i Nadal kao nikada prije, publika u transu! VIDEO

Blic.rs
"Možemo li da vidimo Noletovu zadnjicu?" Nestvarne scene, Đoković i Nadal kao nikada prije, publika u transu! VIDEO

MELBURN - Teniska publika u Melburnu uživala je na spektakularnom događaju koji je upriličen na terenu "Rod Lejver" arene, u kojoj se inače igra finale Australijan opena, a čiji je početak zakazan za naredni ponedeljak.

Sa namjerom da se skupi što više novca za oporavak Australije od katastrofalnih požara, na humanitarni spektakl došli su Novak Đoković, Rodžer Federer, Serena Vilijams, Rafael Nadal, Naomi Osaka, Karolina Voznijacki, Stefanos Cicipas, Petra Kvitova, Aleksandar Zverev, Koko Gauf, Dominik Tim i Nik Kirjos, a nije trebalo dugo da prođe da bi navijači uživali.

"Trudimo se najviše što možemo, za tebe", poručio je Nole "kapitenu" Sereni, a onda je pokušao da signalizira iza leđa gde da njegov dubl partner, Nadal, servira.

I, dok se publika smejala zbog cjelokupne situacije koja se tada odvijala na terenu, iz tabora rivala začuo se glas: "Kamermane, možemo li da vidimo Novakovu zadnjicu?", što je zapravo bila želja da se vidi šta Đoković pokazuje Rafi, gde da servira u odlučujućem momentu.

Novak se na to, kao i navijači, nasmejao, pa "naredio" Špancu sledeću akciju:

"Odserviraj as!".

I, tako je i bilo, baš na meč-loptu u nadmetanju dublova podeljenih na timove Karoline Voznijacki i Serene Vilijams.

Poslije ove pobede, Nadal je otkrio da su, u razgovoru sa Rodžerom Federerom, ostali učesnici ovog humanitarnog spektakla rešili da zajedno doniraju 250.000 australijskih dolara, što je oko 154,7 hiljade evra, kao pomoć u otklanjanju posljedica strašnih požara koji su zahvatili Australiju.

Sam događaj je protekao uz mnogobrojne zanimljive momente, poput situacije kada je Nik Kirjos "hrabrio" Rodžera Federera da ima dobar rad nogu.

Briljirale su i teniserke, poput Karoline Voznijacki i njenog "tvinera" ili Naomi Osake koja je poput deteta molila Stefanosa Cicipasa da zamene mesta.

U ovom spektaklu učestvovala je i jedna žena koja radi kao vatrogasac u Australiji, a bilo je i teniske magije, poput Rafinog voleja bez gledanja,  ali i obostranih majstorija u singl duelu Federera i Kirjosa, koji je nedavno u suzama i započeo akciju da se asovi okupe kako bi pomogli otklanjanju posljedica ove katastrofe.

Događaj je priređen pod zatvorenim krovom, jer je užasan kvalitet vazduha, a potom i kiša koja je pala, dvaput prekidala kvalifikacije za Australijan open ove srede.

Organizatori Australijan opena se nadaju da će najavljena oluja bar malo "pročistiti" vazduh, ali njegovo zagađenje je ogromno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana