Крунић прозива у недјељу у подне

Д. П.
Крунић прозива у недјељу у подне

БАЊАЛУКА - Шеф стручног штаба Борца Бранислав Крунић у недјељу од 12 часова обавиће прозивку фудбалера чиме ће званично почети припреме Бањалучана за наставак сезоне у којима имају веома високе амбиције.

По ријечима директора “црвено-плавих” Дејана Лукендића на првом окупљању ће се појавити сви фудбалери који су наступили јесенас осим чувара мреже Немање Тркуље, који је узео исписницу у жељи да пронађе клуб у којем ће имати више прилика да буде на голу.

- Одмах послије прозивке биће одрађен и први тренинг, а прва седмица рада биће искоришћена за љекарске прегледе и тестирања. За сада нема појачања, али сигурно ће их бити до краја прве радне седмице. Никуд не журимо, али нам је ипак циљ да до одласка у Турску 27. јануара комплетирамо екипу. Први дио сезоне одлично је одрађен, на само смо бод заостатка за јесењим шампионом Сарајевом, стигли смо до четвртфинала Купа БиХ и наравно да су нам амбиције порасле. Вјерујем да уз квалитетно одрађене припреме можемо на прољеће изборити пласман на међународну сцену - нагласио је Лукендић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана