За будуће Спартанце: Mozzart уз Боксерски клуб Спарта из Бањалуке

Mozzart
За будуће Спартанце: Mozzart уз Боксерски клуб Спарта из Бањалуке

Прије само пола године, Боксерски клуб Спарта из Бањалуке почео је са радом, а њихови борци већ се такмиче у Омладинској лиги Српске и Премијер лиги БиХ. У кратком временском периоду, успјели су и да оформе Школу бокса у којој вриједно тренирају са будућим Спартанцима. Како би овом младом клубу дали додатни вјетар у леђа на самом почетку рада, из компаније Mozzart су им послали нову опрему.

На сваком почетку, подршка је веома битна, па је донација опреме из компаније Mozzart стигла у прави час. Захваљујемо се Mozzartу на овом гесту и надамо се да ћемо и даље сарађивати – каже Сања Раилић, предсједница Скупштине клуба.

У Школи бокса вриједно тренира више од 30 талентованих младих бораца.  Осим њих, ту су и јуниори и сениори који се већ боре са противницима у рингу Омладинске лиге Српске и Премијер лиге БиХ. С обзиром на то да су на самом почетку рада, још немају великих успјеха, али им зато амбиција не мањка.

У наредном периоду желе да наставе са вриједним тренирањем и да се пријаве на такмичења на којима планирају да остваре завидне резултате. Не крију жељу да се са сваког надметања у рингу врате са медаљама и пехарима у Бањалуку.

У то не сумњају у компанији Mozzart која их је својим племенитим гестом подржала да остваре што боље резултате у овој племенитој вјештини.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана