Za buduće Spartance: Mozzart uz Bokserski klub Sparta iz Banjaluke

Mozzart
Za buduće Spartance: Mozzart uz Bokserski klub Sparta iz Banjaluke

Prije samo pola godine, Bokserski klub Sparta iz Banjaluke počeo je sa radom, a njihovi borci već se takmiče u Omladinskoj ligi Srpske i Premijer ligi BiH. U kratkom vremenskom periodu, uspjeli su i da oforme Školu boksa u kojoj vrijedno treniraju sa budućim Spartancima. Kako bi ovom mladom klubu dali dodatni vjetar u leđa na samom početku rada, iz kompanije Mozzart su im poslali novu opremu.

Na svakom početku, podrška je veoma bitna, pa je donacija opreme iz kompanije Mozzart stigla u pravi čas. Zahvaljujemo se Mozzartu na ovom gestu i nadamo se da ćemo i dalje sarađivati – kaže Sanja Railić, predsjednica Skupštine kluba.

U Školi boksa vrijedno trenira više od 30 talentovanih mladih boraca.  Osim njih, tu su i juniori i seniori koji se već bore sa protivnicima u ringu Omladinske lige Srpske i Premijer lige BiH. S obzirom na to da su na samom početku rada, još nemaju velikih uspjeha, ali im zato ambicija ne manjka.

U narednom periodu žele da nastave sa vrijednim treniranjem i da se prijave na takmičenja na kojima planiraju da ostvare zavidne rezultate. Ne kriju želju da se sa svakog nadmetanja u ringu vrate sa medaljama i peharima u Banjaluku.

U to ne sumnjaju u kompaniji Mozzart koja ih je svojim plemenitim gestom podržala da ostvare što bolje rezultate u ovoj plemenitoj vještini.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana