Krunić proziva u nedjelju u podne

D. P.
Krunić proziva u nedjelju u podne

BANjALUKA - Šef stručnog štaba Borca Branislav Krunić u nedjelju od 12 časova obaviće prozivku fudbalera čime će zvanično početi pripreme Banjalučana za nastavak sezone u kojima imaju veoma visoke ambicije.

Po riječima direktora “crveno-plavih” Dejana Lukendića na prvom okupljanju će se pojaviti svi fudbaleri koji su nastupili jesenas osim čuvara mreže Nemanje Trkulje, koji je uzeo ispisnicu u želji da pronađe klub u kojem će imati više prilika da bude na golu.

- Odmah poslije prozivke biće odrađen i prvi trening, a prva sedmica rada biće iskorišćena za ljekarske preglede i testiranja. Za sada nema pojačanja, ali sigurno će ih biti do kraja prve radne sedmice. Nikud ne žurimo, ali nam je ipak cilj da do odlaska u Tursku 27. januara kompletiramo ekipu. Prvi dio sezone odlično je odrađen, na samo smo bod zaostatka za jesenjim šampionom Sarajevom, stigli smo do četvrtfinala Kupa BiH i naravno da su nam ambicije porasle. Vjerujem da uz kvalitetno odrađene pripreme možemo na proljeće izboriti plasman na međunarodnu scenu - naglasio je Lukendić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana