Иванишевић нови тренер Ђоковића

telegraf.rs
Иванишевић нови тренер Ђоковића

Бивши свјетски тениски број 1 Горан Иванишевић се прикључио тиму Новака Ђоковића само дан пред почетак трећег Гренд слема сезоне, Вимблдона.

Јутарњи лист пише да је ова информација колала тениским круговима неко вријеме, те да су сада почеле да цуре фотографије Иванишевића и Ђоковића како сарађују на тениском терену у Ол Ингланд клабу.

За сада није познато да ли је ово само привремена сарадња током Вимблдона, слично као што је било и са Мариом Анчићем прије неколико година.

Уколико је пак ангажман трајнијег карактера, онда би се Иванишевић придружио Марјану Вајди пошто је Словак од прошлог прољећа опет у тиму српског играча и првог рекета свијета.

За сада нема никакве званичне потврде да је ријеч о било каквој сарадњи на релацији тренер - играч ни из Ђоковићевог табора, а ни од Иванишевића.

Уколико се информација испостави као тачна, онда би Новак Иванишевићу био четврти тренерски ангажман јер је донедавно Хрват радио са Милошем Раонићем, а прије тога су му “ученици” били и Томаш Бердих и Марин Чилић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана