Ivanišević novi trener Đokovića

telegraf.rs
Ivanišević novi trener Đokovića

Bivši svjetski teniski broj 1 Goran Ivanišević se priključio timu Novaka Đokovića samo dan pred početak trećeg Grend slema sezone, Vimbldona.

Jutarnji list piše da je ova informacija kolala teniskim krugovima neko vrijeme, te da su sada počele da cure fotografije Ivaniševića i Đokovića kako sarađuju na teniskom terenu u Ol Ingland klabu.

Za sada nije poznato da li je ovo samo privremena saradnja tokom Vimbldona, slično kao što je bilo i sa Mariom Ančićem prije nekoliko godina.

Ukoliko je pak angažman trajnijeg karaktera, onda bi se Ivanišević pridružio Marjanu Vajdi pošto je Slovak od prošlog proljeća opet u timu srpskog igrača i prvog reketa svijeta.

Za sada nema nikakve zvanične potvrde da je riječ o bilo kakvoj saradnji na relaciji trener - igrač ni iz Đokovićevog tabora, a ni od Ivaniševića.

Ukoliko se informacija ispostavi kao tačna, onda bi Novak Ivaniševiću bio četvrti trenerski angažman jer je donedavno Hrvat radio sa Milošem Raonićem, a prije toga su mu “učenici” bili i Tomaš Berdih i Marin Čilić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana