Још један сулуди оглас за издавање стана из Србије: "Ходник" за 200 евра

ГС
Foto: Твитер

Оглас за гарсоњеру у Новом Саду која подсјећа на преграђени ходник привукао је пажњу на друштвеним мрежама те су многи остали у невјерици због самог простора, али и цијене.

Објава апсурдних огласа за продају и издавање прилично упитних простора у Србији постала је нррмална појава, а посљедњи примјер у низу привукао је пажњу на друштвеним мрежама.

Наиме, у Новом Саду се стан који заправо подсјећа на преграђени ходник издаје за 200 евра мјесечно. Иако није наведена његова површина, фотографије приказују шта се све нуди за тај износ.

Власник наводи да је ријеч о гарсоњери за самца, а у цијену од 200 евра је укључено подно гријање, интернет, кабловска, струја и вода. Такође, потребан је и депозит од 100 евра.

Након што је оглас објављен, на друштвеним мрежама су подијељене фотографије стана, а многи су остали у невјерици да се овакав простор издаје за споменути износ.

На Твитеру је један корисник упитао "да ли неко издаје свој ходник за 200 евра?", јер споменута просторија заиста подсјећа на ходник на чијем крају се налази купатило, преноси Кликс.

Узевши у обзир стање на тржишту некретнина у Србији и цијене неки су се нашалили да је ово "најнормалнија некретнина" у земљи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана