Слободан (34) важи за најзгоднијег пилота у Србији: Због његове љепоте и извајаног тијела жене луде

ГС
Слободан (34) важи за најзгоднијег пилота у Србији: Због његове љепоте и извајаног тијела жене луде

Слободан Јовановић (34) из Београда, свакодневно крстари небом, а љубав прем авионима наслиједио је од дједе, авио-механичара.

Обожавао је да слуша његове догодовштине и приче које му је преносио са пуно љубави. Није био ни свјестан да је већ тад у њему почео да се обликује будући пилот.

Ријешен да постане успјешан управо у тој професији, амбициозни младић је бирао да петком увече учи о електричним системима летјелица умјесто излазака, и док је стаја чврсто на земљи, своје снове је остваривао на небу.

Наиме, прво је радио неколико година као стјуард у националној авио компанији Аир Сербиа, био је и дио посаде првог лета за Њујорк, а онда је одлучио да направи велики заокрет у животу, уписавши пилотску школу “Линx Авиатион”.

Никада се није покајао што је прво отишао на обуку за кабинско особље.

– Тачно, био сам сигуран у себе и ниједног тренутка нисам зажалио што сам почео са обуком. А када се она завршила, имао сам и то задовољство да будем дио посаде првог лета за Њујорк – рекао је Слободан прије неколико година за Телеграф.

Међутим, то је био само први корак ка остварењу његовог животног циља.

– Посао стјуарда је први корак ка остварењу мог животног циља. Вјерујем да ће ми бити пружена шанса да се запослим на мјесту пилота у националној авио-компанији, јер сам одувијек знао да ће то бити мој животни позив – истакао је тада Јовановић, а та жеља му се управо и остварила!

Људи из његовог окружења га описују као мушкараца који посједује све оне прелијепе џентлменске манире, те са разговор са непознатима започиње ријечима “моје поштовање”.

Са друге стране, ни његов неодољив стас не пролази незапажено – напротив! Многе дјевојке, посебно на друштвеним мрежама су му додијелиле титулу “најзгоднијег српског пилота”.

– Интензивно се бавим кошарком, а уједно сам и у свијету фитнеса. То ми сигурно помаже да се брже опоравим и након веома захтјевног лета – истакао је он.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана