Još jedan suludi oglas za izdavanje stana iz Srbije: "Hodnik" za 200 evra

GS
Foto: Tviter

Oglas za garsonjeru u Novom Sadu koja podsjeća na pregrađeni hodnik privukao je pažnju na društvenim mrežama te su mnogi ostali u nevjerici zbog samog prostora, ali i cijene.

Objava apsurdnih oglasa za prodaju i izdavanje prilično upitnih prostora u Srbiji postala je nrrmalna pojava, a posljednji primjer u nizu privukao je pažnju na društvenim mrežama.

Naime, u Novom Sadu se stan koji zapravo podsjeća na pregrađeni hodnik izdaje za 200 evra mjesečno. Iako nije navedena njegova površina, fotografije prikazuju šta se sve nudi za taj iznos.

Vlasnik navodi da je riječ o garsonjeri za samca, a u cijenu od 200 evra je uključeno podno grijanje, internet, kablovska, struja i voda. Takođe, potreban je i depozit od 100 evra.

Nakon što je oglas objavljen, na društvenim mrežama su podijeljene fotografije stana, a mnogi su ostali u nevjerici da se ovakav prostor izdaje za spomenuti iznos.

Na Tviteru je jedan korisnik upitao "da li neko izdaje svoj hodnik za 200 evra?", jer spomenuta prostorija zaista podsjeća na hodnik na čijem kraju se nalazi kupatilo, prenosi Kliks.

Uzevši u obzir stanje na tržištu nekretnina u Srbiji i cijene neki su se našalili da je ovo "najnormalnija nekretnina" u zemlji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana