Видео подигао тензије између Црногораца и туриста из Србије: Колико је повољно љетовати у Црној Гори?

Г.С.
Видео подигао тензије између Црногораца и туриста из Србије: Колико је повољно љетовати у Црној Гори?

Једна ТикТок страница из Црне Горе објавила је видео-снимак који је изазвао буру на овој популарној друштвеној мрежи, a на снимку је приказано како туристи очекују да им изгледа љетовање.

- Апартман са погледом на море 20 евра. Лежаљке цијели дан пет евра. Свјежи морски плодови седам евра. Рентање возила 20 евра. Сваки дан нова постељина - наводи су у наведеном видео-снимку уз опис “Има ли истине ође? Јес да знамо некад уштинут за новчаник, али сам знао палачинке ван Црне Горе платит 10 евра, а не што друго”.

Већина корисника ове друштвене мреже схватила је овај кратак видео као ситну провокацију, те су се ређали бјесни коментари, прије свега српских туриста.

- Не брате. Очекујемо да нас не мрзите што смо дошли, да се насмејете, да нас не гледате као ходајуће новчанике… Па да се и вратимо. А троши се свуда - написао је један од корисника ове мреже, на шта су се нанизали бројни коментари туриста из Србије на рачун цијена и квалитета услуге на црногорском приморју.

„Како Црногорци очекују: апартман без воде 300 евра, лежаљка 100 евра, морски плодови 70 евра - мушље и паста, рента бике 100 евра”.

„А како Монтенегрини очекују да им изгледају туристи? Да уплате цијело љетовање, да уплате 200 пива, 10 љежаљки, 5 сунцобрана… А да уопште не дођу.”

@montenegrinbeauty Ima li istine ođe? Jes da znamo nekad uštinut za novčanik, ali sam znao palačinke van Crne Gore platit 10€, a ne što drugo. #crnagora #ljeto #putovanje #montenegro #zanimljivo ♬ original sound - Montenegrin Beauty

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана