Трик који ће вам позитивно промијенити путовање авионом

GS
Foto: X.com

У данашње вријеме авионски саобраћај је све чешћи начин путовања.

Многи се тек навикавају на ово превозно средство, које важи за једно од најбезбједнијих, па се по друштвеним мрежама могу наћи разни савјети како да путујете авионом што лакше посебно када су дуга путовања у питању, да набавите што повољније карте или добијете погодности за које нисте платили.

Бивша радница у једној авио компанији која се на ТикТоку представља као "дурбинмалонстер" објаснила је трик који би се могао да буде изузетно користан када је у питању путовање авионом.

Постоји, наравно, много трикова које можете користити док летите, било да се ради о начинима да прескочите редове или да постигнете да из економске пређете у пословну или прву класу.

Дакле, шта је тачно овај трик?

Па, све се своди на то да знате када ће ваш лет слетјети. Како то функционише?

Да бисте то урадили, биће вам потребна референца лета за авион којим летите, а која би требало да буде доступна на вашој карти. Онда све што треба да урадите је да ово пошаљете себи или неком другом. Као упозорење, ово можда неће функционисати на андроид уређајима већ само на ајфон уређајима. Оно што тај текст онда ради је да креира везу на коду. Ако кликнете на ту везу, одвешће вас на страницу која показује локацију лета. То може бити када полетите како бисте могли да видите гдје се налазите без гледања у екране, или може бити када чекате да видите колико дуго може бити кашњења, преноси "Политикин магазин".

"Ко год да теба да вас покупи може буквално да види како ваш авион лети преко екрана. Такође у сваком тренутку знаћете статус лета ако се промијени. То је највећи трик. Зато више никад не гледам у екране на аеродрому. Ако имате лет са пресједањем, пошаљите себи СМС за оба лета, чим слетите, можете само да кликнете на своју везу и тачно знате која је ваша излазна капија на аеродрому", наводи ова бивша радница.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана