Срби полудјели због цијена у грчком хотелу: 150 евра за 10 дана?

ГС
Срби полудјели због цијена у грчком хотелу: 150 евра за 10 дана?

Изнајмљивање пешкира у једном грчком хотелу за 10 дана кошта чак 150 евра за једну породицу према речима једног туристе. Један члан "Фејсбук" групе "Уживо из Грчке" објавио је како се крећу цијене изнајмљивана пешкира.

"Волио бих да чујем мишљење других и какво је правило у осталим хотелима у Грчкој хотел ... за нашу породицу за 10 дана наплаћује услуге коришћења пешкира за плажу у износу 150 € и заиста ово је први пут да видимо да неки хотел наплаћује несто слично", стоји у објави аутора.

Испод уписа освануо је велики број коментара. Многи су осудили високе цијене.

Некад је у том хотелу био депозит 10 евра по пешкиру и посљедњи дан кад вратиш пешкир они ти врате паре. Ала су се избезобразили, узми паре гдје год можеш”; “Да ли можете да користите своје пешкире за плажу? Не би требало да вас условљавају”; “Безобразлук неће њима више Срби ни долазити! Мени је то скупо”; “Било би боље да је цијена пешкира урачуната у цијену смјештаја? Ја ништа лоше не видим. Имате опцију користити своје пешкире те рентати и од њих”; “Зато што пешкире понесу гости са собом”, гласе неки од многобројних коментара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана