Ево како да уштедите приликом куповине авионских карата

GS
Foto: X.com

Може се са сигурношћу рећи да сви волимо да узмемо заслужени одмор, било да идемо на сунчано поднебље на нед‌јељу или двије, одмор у граду у истраживању историјских блага или одмор на острву. Али понекад резервација ових путовања може бити скупа.

Знамо да цијене расту у зависности од сједишта или одабране количине пртљага, али стјуардеса је подијелила своје генијалне трикове како да уштедите још више новца, пише Mirror.

Члан кабинског особља Сиера Мист дијели своје најбоље савјете за обезбјеђивање јефтинијих летова. Дијелећи своје знање у ТикТок видео снимку, рекла је:

„Чула сам да су вам недостајале тајне, савјети, и трикови стјуардесе. Дакле, ово је за вас. Ако желите јефтин лет, тражите летове уторком, сриједом и четвртком, онда ће бити најјефтинији“.

Сиера такође препоручује коришћење ВПН-а или прозора без архивирања у вашем претраживачу како бисте избјегли да сајтови за резервације пронађу вашу локацију и још више подигну цијену. Она је додала:

„Не само то, али топло предлажем коришћење ВПН-а како не би знали у којој земљи тражите летове, јер обично ако тражите у Сједињеним Државама, они ће подићи те цијене“.

Још један паметан трик је да резервишете своја мјеста у задњем дијелу авиона. Неки су упозорили да је најгоре бити близу задњег дијела авиона јер је то обично близу тоалета и непријатних мириса који се шире, а вјерује се да је то дио гд‌је туристи доживљавају највише турбуленција, преноси Вечерњи.хр.

Међутим, постоје неке предности, према мишљењу Сиере, која тврди да то што сте близу репа авиона може значити да је већа вјероватноћа да ћете добити надоградњу.

Дијелећи свој најновији трик за уштеду новца, Сиера је рекла:

„Још једна ствар коју авио-компаније не желе да знате је да већина летова које имамо покреће људе због тежине и равнотеже. Дакле, ако желите да летите првом класом и не желите да платите за то, топло вам предлажем да сједите у задњем реду, јер ако морамо да помјерамо људе због тежине и баланса, тамо ће ићи стјуардеса“.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана