Регионална авиокомпанија најавила јефтине летове за чак 67 дестинација

ГС
Регионална авиокомпанија најавила јефтине летове за чак 67 дестинација

Air Србија има акцију јефтиних летова од 4. до 17. септембра за чак 67 дестинација.

Летови се морају остварити од 15.9. до 20.12. За 39 евра по смјеру путници ће моћи путовати до Бањалуке, Тивта, Подгорице, Скопја, Охрида, Сарајева, Љубљане, Загреба, Пуле, Дубровника, Сплита, Барцелоне, Атене, Солуна, Букурешта, Софије, Тиране, Малте, Будимпеште, Хераклиона, Крфа, Родоса, Напуља, Фиренце и Варне, преноси "Замаеро".

За 49 евра по смјеру путници ће моћи путовати до Штутгарта, Палма де Мајорка, Палерма, Осла, Копенхагена, Стоколма, Гетебурга, Болоње, Нирмберга, Хановера, Дизелдорфа, Хамбурга, Келна, Венеције, Милана, Ларнаке, Бариа, Катање и Марсеја.

За 59 евра путници ће моћи путовати до Салцбурга, Лиона, Цириха, Брисела, Беча, Прага, Мадрида, Валенсије, Истанбула, Анкаре, Барлина, Малаге, Франкфурта, Лисабона и Измира.

За 69 евра путници ће летјети до Амстердама и Париза, а за 79 евра до Лондона. На крају за 89 евра летјеће до Каира и Тел Авива.

Ово је истински добра акција са одличним цијенама. У поређењу са акцијама Аир Монтенегра које иду у исто вријеме, Аир Сербиа је јефтинија за 6 евра до Подгорице, за 15 евра до Љубљане, за 31 евро до Цириха и за 51 евро до Истанбула.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана